maanantai 2. kesäkuuta 2014

t y y l i k y l äTarvitsen hiukan apuanne. Tehän varmaan tiedätte mieltymykseni Style By -nimiseen ruotsalaiseen muotilehteen? Olisiko jollain lukijalla mahdollisesti hyllyn perällä jokin tai ehkä kaikki nämä etsimäni Style By -lehden numerot? Minulla on harmillisesti jäänyt muutama numero välistä, ja olisi kiva saada kaikki lehdet kokoon. Eli etsin numeroita #1, #2, #3, #5, #14 ja #15  (numerot #14 ja #15 saan Inke:ltä <3) Olen ollut yhteydessä Style By:n toimitukseen, mutta heiltä ei noita puuttuvia numeroita enää löydy tai pysty tilaamaan. Laittakaa viestiä tyylialkemisti (at) gmail.com osoitteeseen jos voitte auttaa. Vaivannäkö palkitaan ruhtinaallisesti. Suurkiitos avusta jo etukäteen!

I am missing a couple of issues of my favourite fashion magazine Style By. In case you have issues #1, #2, #3, #5, #14 or #15, please send me an email to tyylialkemisti (at) gmail.com. I am prepared to pay a nice compensation for the effort. Thanks in advance!

2 kommenttia:

  1. No voih, mulla on kyllä ollut noi ihan kaikki mutta ei ole enää, heitin viime muutossa pois… Tarkistan vielä varmuuden vuoksi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nooo-oou! Jos viitsit tarkistaa, kiitos:)

      Poista

Kiitos jo etukäteen kommentistasi!:)

Muistathan kommentoidessasi, että kommenttisi sävy kuvastaa sen antajaa, joten haluat varmaan esiintyä asiallisesti ja ystävällisesti?