perjantai 30. toukokuuta 2014

m u s t a h e v o n e n

Löysin mielenkiintoisen artikkelin lahjakkaasta Satu Maarasesta uusimmasta Kauppalehti Optio:sta. 

Skannasin jutun teille luettavaksi jos ette pääse uusimpaan Optioon käsiksi. 

(Klikkaa kuvia suuremmaksi. )6 kommenttia:

 1. Täytyy lukea tuo juttu! Huikkaan vielä, että kaipaan sun päivän asu -juttuja! Tarvitsisin niin inspiraatiota erityisesti työpukeutumiseen.
  Mukavaa viikonloppua! -Hanna Turusta

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi Hanna, kiva kuulla että päivän asu -jutut ovat olleet mieluisia. Tällä hetkellä totuus kuitenkin on se, että pyöräilen joka aamu töihin ja töissä pukukaapissa odottaa tasan kaksi vaihtehtoa joista kokoan päivän (työ)asuni: musta filippa k:n mekko ja pilkullinen hennesin mekko. Näiden lisäksi kaapissa on pari jakkua joita voi vaihdella mekkojen kaveriksi. Eli supertylsällä ja käytännöllisellä linjalla mennään. Jos tekisin ihan erillisen juttusarjan kesän työpukeutumisesta ilman omia kuvia niin siitä voisi olla paljon enemmän inspistä :)

   Poista
 2. Kommenttina edelleiseen: kuulostaa tutulta. Lapsiperheen arjessa minusta on ollut vain helpointa karsia kaikki minimiin - oli ne kotitaloustöitä, lasten leluja, vaihtoehtoja vaatteiksi tai mitä tahansa. Energiaa säätämiseen ei löydy ja vaihtoehtojen vähyys helpottaa arkea. Näin se vaan on ainakin mulla.
  t. mimi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juuri näin Mimi. Ilman tällaista karsimista tekisi sitä omasta arjesta kyllä haasteellisempaa. Ehkä jossain vaiheessa helpottaa ja voi taas miettiä niitä työasuja ajan kanssa:)

   Poista
 3. Kiitos etta skannasit taman tosi mielenkiintoisen jutun. Kiva pysya hieman ajan tasalla myos suomalaisista suunnittellijoista.

  VastaaPoista

Kiitos jo etukäteen kommentistasi!:)

Muistathan kommentoidessasi, että kommenttisi sävy kuvastaa sen antajaa, joten haluat varmaan esiintyä asiallisesti ja ystävällisesti?