maanantai 5. toukokuuta 2014

c o s m o p o l i t a n

Kuten Insta -seuraajani jo tietävät, Alexa teki minusta jutun toukouun Cosmopolitaniin. Kiitos vielä Alexa tosi kivasta jutusta ja näistä kuvista.


Vasemmalta oikealle: Manolo, Prada ja Alaïa.

Tällä kuvalla sain hämättyä lukijoita blogikirppikselle ;)


Varoitus kaikille naimattomille naisille! Miettikää LV:n monogrammaamista vasta naimisiinmenon jälkeen..nimim. tyttönimellä mennään keepall:ssa.


Eli juttu löytyy toukokuun Cosmopolitanista joka on nyt myynnissä lehtipisteissä!

12 kommenttia:

 1. Kivoja kuvia!
  Naisten/muotilehdissä mun lempilukemista on juuri muiden ihmisten garderobiin tai kotiin kurkistaminen, asustekuvat jne.

  S

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos S:) Minulla ihan sama juttu! Tykkään eniten tällaisista vaatekaapin ja sisustuksen "paljastavista" jutuista naistenlehdissä.

   Poista
 2. Kauniita kuvia! Ilo silmälle! :)

  VastaaPoista
 3. Hauskoja kuvia! Pitääkin lukea lehdestä muutakin kuin testit ja horoskoopit - eikun, pitkästä aikaa käydä ostamassa Cosmo.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D Joo, edellisestä Cosmopolitan -lehdestä on enemmän aikaa kuin edellisestä Cosmopolitan -drinkistä;)

   Poista
 4. Mitä jos, nuoret naiset, pitäisitte sen oman nimenne! Emme enää elä 50-lukua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvin sanottu! Emme tosiaan elä enää ajassa jossa naisten päätäntävaltaa voidaan rajoittaa. Nyt saa ihan itse valita ottaako oman vai miehensä sukunimen.

   Poista
 5. Kauniita kuvia. :) Cosmo on ilmeisesti menossa koko ajan naistenlehtimäisempään suuntaan ja hyvä niin! Luin sitä joskus nuorempana ja siitä jäi takaraivoon traumaksi vain cosmosutra ja höpöhöpö-testit. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Joo, täytyi todeta sama juttu kun pitkästä aikaa Cosmoa luin itsekin. Joskus lukioiässä sitä tosiaan on viimeksi tullut ostettua ja silloin se oli aikamoista höttöä:D

   Poista

Kiitos jo etukäteen kommentistasi!:)

Muistathan kommentoidessasi, että kommenttisi sävy kuvastaa sen antajaa, joten haluat varmaan esiintyä asiallisesti ja ystävällisesti?