keskiviikko 2. huhtikuuta 2014

p e o n i e s

(kuva: Alexa, lisää kuvia tyylistäni ja kodistani luvassa Cosmopolitanin toukokuun numerossa)

Olen langoilla taas. Ei näitä vuosia turhaan kutsuta ruuhkavuosiksi. Aamukuudesta iltakymppiin olen koko ajan menossa. Tästä kai joku varottikin, että näin kävisi kun palaan töihin. On ihanaa olla taas töissä, mutta omaa aikaa ei enää ole.

Yritän nyt kuitenkin parhaani mukaan päivitellä blogia aina kun ehdin.

Parhaiten kuulumisiani voi seurata Instagram:ssa, sinne sentään yleensä pari kertaa viikossa tulee joku kuva lisättyä. Instagramin puolella kyseltiin myös cannelonireseptini perään, siitä siis tulossa toivottavasti tänne mahdollisimman pian postaus. 

10 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kiitos, pionit ovat freesioiden ja hortensioiden lisäksi lempikukkiani:)

   Poista
 2. Kuulostaa tutulta... "Jännäksi" ajankäyttö menee myös siinä vaiheessa kun lapsi alkaa harrastamaan. No, onneksi teillä on siihen vielä jonkin aikaa jäljellä :)

  Cosmon toukokuun numero täytyy ehdottomasti hankkia, can't wait! Voimia sulle pulu <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hehe, kuulostaa lupaavalta! ;) Onneksi on tosiaan aikaa vielä harrastuksiin. Toisaalta ne harrastukset ovat oikein hyviä kun ne pitävät poissa pahanteosta. Nimim. talleilla heppoja harjaten melkein koko teini-ikä:D

   Poista
 3. Kyllä se kiire kohta tasoittuu, ja lapsikin kasvaa koko ajan :-) Aurinko tuo vielä onneksi päiviin lisätunteja, niitä odotan itsekin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, onneksi mennään kevättä kohti! :)

   Poista
 4. Oi, pionit ovat minunkin lempparikukkia <3

  VastaaPoista
 5. Ruuhkavuodet on aika osuva termi... Mutta onneksi kiirekin menee yleensa hieman aalloittain. Lasten kanssa mikaan ei jamahda siihen samaan kaavaan kovin pitkaksi aikaa kun he kasvavat ja tarpeet/menot/kiiretta aiheuttavat asiat muuttuvat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä! Nyt nautin siitä, että voin kuskata pikkuista pyörällä. Kohta hänkin kasvaa niin että kuskaamiset on hoidettava muilla keinoin:)

   Poista

Kiitos jo etukäteen kommentistasi!:)

Muistathan kommentoidessasi, että kommenttisi sävy kuvastaa sen antajaa, joten haluat varmaan esiintyä asiallisesti ja ystävällisesti?