torstai 27. helmikuuta 2014

l e g s


Selaisin huvikseni blogissa nähtyjä kuvia viime kesältä. Oi miten ihanan lämmin ja pitkä viime kesä olikaan. 

Lumi on jo melkein sulanut pihalta, enkä malta odottaa shortsikelejä! Vaikka takatalvi tulisikin, niin olemme varanneet matkan Välimerelle tässä keväällä, joten siellä toivottavasti pääsee jo nauttimaan auringosta ja paljaista sääristä.

Ajattelin nyt kesäfiilistelyjen lisäksi kirjoitella hiukan kokemuksia Radical'Epil -hoidoista joissa olen tässä talven aikana käynyt. Hoitoja on ollut noin kuuden viikon välein ja seuraava maaliskuussa oleva hoitokerta taitaa olla neljäs. Yleensä hoitokertoja tarvitaan noin 4-6, jotta saadaan täysin karvaton lopputulos. 

Tällä hetkellä karvankasvu on hiipunut todella paljon, eikä muutamat hajakarvatkaan kasva enää yhtään niin nopeasti takaisin. Sääret ovat jo melkein karvattomat, muutamia hajakarvoja luukuunottamatta. Bikinirajakin pysyy siistinä kun saamme lopuilla hoitokerroilla sen alueen muutamat hajakarvat taltutettua. Mikä autuus kun ei tarvitse tuskailla sisäänkasvavien karvojen kanssa! Olen siis todella tyytyväinen hoitoon ja voin lämpimästi suositella sitä muillekin. 

Muistattehan, että Radical'Epil tarjoaa edelleen lukijoilleni erittäin hyvän alennuksen jos innostutte kokeilemaan ensi kesänä huolettomampaa elämää. Eli mainitsemalla blogini nimen tyylialkemisti, saatte -20% kaikista hoitojaksoista. Muistakaa myös että tilaamalla heidän uutiskirjeen saatte ensimmäisen ihokarvanpoistokerran ilmaiseksi.


4 kommenttia:

 1. Siis wau noita sun sääriä!!!

  VastaaPoista
 2. Oliko kyseessä siis valoimpulssihoito? :) Kävin joskus aikoinaan valoimpulssihoidossa kiduttamassa bikinirajaa ja kyllä siitä oli paljon apua. Harmi, että se toimii vain tummempiin karvoihin..

  Näyttääpäs ihanan ruskeilta sääret noissa kuvissa! Kesää ja aurinkoa odotellessa!! :)

  VastaaPoista
 3. Kiitos kun vinkkasit tästä. Kävin ekaa kertaa elämässäni tänään hoidossa ja juurikin tuolla. Hämmästyin, miten vaivatonta se oli. Ehdottomasti jatkan hoitoja ja hoidatan varmasti useammankin alueen/Katri

  VastaaPoista

Kiitos jo etukäteen kommentistasi!:)

Muistathan kommentoidessasi, että kommenttisi sävy kuvastaa sen antajaa, joten haluat varmaan esiintyä asiallisesti ja ystävällisesti?