torstai 16. tammikuuta 2014

v i s i t

Kävin tänään tervehtimässä Suomessa vierailevaa Stockholm by me -blogin Veeraa Messukeskuksessa Matkamessuilla. Veera bloggailee nykyään tukholma.fi -saitin alla. Onnea Veeralle vielä hienosta uudesta blogikodista!


Istuimme Veeran ja Private Blend -blogin Mikon kanssa Visit Swedenin osastolla nauttien huippuhyvistä cocktaileista ja herkullisista vohveleista. Mikon kanssa ihastelimme Veeran upeaa Fendin Peek-a-boota ja Pradan hauskaa laukkukorua.


4 kommenttia:

 1. Kiitos viimeisestä. Oli kiva nähdä pikaisesti, miten hauskaa olikin istahtaa kanssanne keskellä messuhulinaa! Hyvää viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos itsellesi! Ja kiitos ihanista kirjoista <3

   Poista
 2. Hmm Bloglovin temppuilee, nyt vasta näin tän sun postauksen… Tosi kivoja kuvia (allekirjoittanut kiittää) ja aina yhtä kivaa nähdä sua Katri. Nyt ei muuta kuin sitä matkaa miettimään! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voihan pöh! Itsekin seuraan sen kautta blogeja ja se elää välillä ihan omaa elämäänsä…Olisi huippua tulla moikkaamaan sua Tukholmaan:)

   Poista

Kiitos jo etukäteen kommentistasi!:)

Muistathan kommentoidessasi, että kommenttisi sävy kuvastaa sen antajaa, joten haluat varmaan esiintyä asiallisesti ja ystävällisesti?