torstai 9. tammikuuta 2014

t a u o s t a j a t a u l u s t a


Pahoitteluni hurjan pitkäksi venähtäneestä postaustauosta. Aion syyttää kameraani joka kenkkuiltuaan tarpeeksi pääsi maahantuojalle korjaukseen. Kesti kuutisen viikkoa saada kamera toimimaan, joten blogikin pimeni siksi aikaa. Ilman kameraa on vaikeaa blogata. Niin yksinkertaista se on. 

Nyt on kamera saatu takaisin puhdistettuna ja päivitettynä. Sain napattua tänään päivänvalossa kuvan uudesta taulustani. Ihailin jokin aika sitten Alman blogissa näkemiäni olohuoneen tauluja. Jotain samantyylistä työtä kaipasin makuuhuoneeseen sänkymme yläpuolelle. 

Teoksen toteutti lahjakas (ja muutenkin aivan ihanan herttainen) Noora Svärd, jonka kanssa yhdessä mietimme makuuhuoneemme tunnelmaan toimivia värejä ja tekniikoita. Olen erittäin tyytyväinen lopputulokseen. Taulu sopii täydellisesti huoneen värimaailmaan ja siinä on ihanan herkkä tunnelma. 

Jos olet kiinnostunut teettämään itsellesi taulun, niin voin suositella Nooraa varauksetta. Hän ymmärsi täydellisesti minkälaista taulua hain ja hän teki työn erittäin nopealla aikataululla ja varsin kohtuulliseen hintaan. Kannattaa ehdottomasti kysyä häneltä tarjousta, sehän ei maksa mitään! 

6 kommenttia:

 1. Voi miten hieno! Mahtavat nuo kultaiset yksityiskohdat? Onko se jotain kultaista maalia vai miten se on tehty?
  On kyllä hienoa, kun voi saada taulun "mittatilaustyönä". Meilläkin taitelija kävi kotona ja yhdessä mietimme värimaailmaa ja kokoja, jonka jälkeen lähetin vielä muutamia inspiskuvia hänelle sähköpostiin ja sitten jäätiin vaan jännäämään lopputulosta. Johon olemme todella tyytyväisiä myös. Harmi kun tämä meidän taitelijamme on omassa päätyössään niin kiireinen, ettei ehdi ottamaan lisää asiakkaita - nytkin on porukkaa jo jonossa. Hihii! Mutta Noora Svärd vaikuttaa kyllä myös aivan supertaitavalta, joten pitääkin hänestä vinkata tutuille jatkossa, kun kyselevät tauluistamme.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva että tykkäät! Kiitos vielä vinkistä:) Tykkään tästä taulusta ihan hurjasti. Jos nyt oikein ymmärsin niin tuo kulta on sellaista lyöntikultaa (?) ja kultamaalia.
   Juuri siksi ajattelinkin vinkata tästä että muutkin voisi innostua kun omat kokemukset oli niin hyviä. Toivottavasti en nyt aiheuta Nooralle liian suurta tilaustulvaa:)

   Poista
 2. Äääh, kiirettä täälläkin pitänyt ja minulla on mennyt tämä postaus ihan ohi! :) Minulla on maaliskuussa Kuopiossa näyttely, joten uusia tauluja alkaa pian vilahtamaan myös blogissani. Kiitos vielä Katri, oli ilo olla avuksi! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eipä mitään Noora, kiitos sinulle aivan ihanasta työstä:) Oi, kivaa, täytyy tulla kurkkamaan mitä ihanuuksia olet näyttelyä varten tehnyt. Instasta taisin vähän jo sneak peek:iä saadakin.

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Kiva kun tykkäät! Olemme tosi tyytyväisiä tauluun.

   Poista

Kiitos jo etukäteen kommentistasi!:)

Muistathan kommentoidessasi, että kommenttisi sävy kuvastaa sen antajaa, joten haluat varmaan esiintyä asiallisesti ja ystävällisesti?