tiistai 14. tammikuuta 2014

m a s s e n e t

Kuten edellisessä postauksessa mainitsin, niin jonkinlaista työasukriisiä on nyt havaittavissa kun töihinpaluu koittaa. Kotona on voinut pukea ylleen reikäisiä farkkuja, nahkahousuja ja lempineuleita, mutta nyt olisi taas tiedossa suoria housuja, kauluspaitoja, kotelomekkoja ja jakkuja. Onneksi näistäkin elementeistä voi helposti saada tyylikkäitä, eikä yhtään tätimäisiä asukokonaisuuksia. Vai mitä mieltä olette alla olevien fashionistojen valinnoista?

7 kommenttia:

 1. Kauniita kokonaisuuksia. Itse en vaan hallitse sitä. Olen onnekas, että voin käydä töissä farkuissa, kauluspaidassa ja villatakissa.
  Sinulla kokonaisuudet on hallussa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos paljoin! Tykkään ihan hulluna tuosta Natalie Massenetin yllä nähdystä Balenciagan jakusta. Se on samalla asiallinen, mutta leikkisä! Minullakin on usein sellaisia päiviä (köhöm, viikkoja) että olen melko kasuaalina toimistolla. Mutta jotenkin sitä on niin kiva pukeutua, että nautin uusien asukokonaisuuksien löytämisestä ja pitämisestä:)

   Poista
 2. Hellou ihana! Vitsit, mä tykkään tosta tokasta asusta ihan kympillä. College-paita ja musta kotelohame - ihana! Tykkään niin vastakohdista, jotain rentoa ja jotain fiiniä. <3 Täytyy ehdottomasti kokeilla itsekin tuollaista asua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Henna! Eikös olekin ihana. Mun mielestä aika asiallinen mutta rento. Ja sitten väriläikkänä tuo ihana laukku:)

   Poista
 3. Aivan ihania vaatteita ja asusteita, uuh! Ja N Massenet nyt on vaan kaikilla osa-alueilla mun idoli, siitä ei pääse yli eikä ympäri.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva. Minä tykkään hänen tyylistään myös hurjasti ja hän on kyllä muutenkin niin inspiroiva!
   (Tämäkin kommentti oli mennyt roskapostiin, mur)

   Poista
 4. Miksei ihmiset voi pukea takkia päällensä vaan se roikkuu olkapäillä niin, että näyttää ihan ladon ovelta. Tuo muoti alkaa kyllästyttää ja näyttää todella typerältä, kun sitä näkee kaikilla jatkuvasti kaikenaikaa!

  VastaaPoista

Kiitos jo etukäteen kommentistasi!:)

Muistathan kommentoidessasi, että kommenttisi sävy kuvastaa sen antajaa, joten haluat varmaan esiintyä asiallisesti ja ystävällisesti?