torstai 12. joulukuuta 2013

s n e a k p r e v i e w

Pääsin tässä jokin aika sitten viettämään päivän näiden kaunokaisten kanssa kuvausstudiolla. Harvoin sitä kotiäiti saa aloittaa päivän ammattilaisen meikkauksessa ja kampauksessa. Oli kyllä huippuhauska ja erilainen päivä. Oli mukava tutustua myös Ireneen, sillä vaikka olemme toistemme blogeja seurailleet, niin ennen emme ole kasvokkain tavanneet.

Tässä muutama kuva kulisseista. Varsinainen juttu julkaistaan helmikuun Costumessa! En malta odottaa mikä kuva lehteen valitaan. Kuvaaja nimittäin jossain vaiheessa sanoi, että saa kokeilla mitä poseerausta vain jota on ikinä halunnut kokeilla ja että hullutella saa. Noh, me Johannan kanssa ainakin päästiin aika mielenkiintoisiin fiiliksiin. 


Meikit toteutettiin Lancomen arsenaalilla.

Ja hiukset loihdittiin L'Oreal:in tuotteilla.


Minä hyppäsin lenkkareista Manoloihin.


Laukkufriikin bongauksia: Hannan Celine Luggage ja Johannan Phillip Lim:in Pashli Mini.

Mukaan saapui myöhemmin päivällä suoraan töistä tullut Aurora.


Kuvaajana toimi huippulahjakas ja supermukava Jonas Lundqvist. Tässä mietitään Costumen Art Directorin kanssa mitkä kuvat valitaan lehteen. 


Helmikuussa lopputulos sitten nähdään. Silloin laitan blogiinkin vielä lisää materiaalia kulissien takaa.

Pahoitteluni vielä blogin yllättävästä hiljentymisestä. Syynä tähän on se, että minijärkkärini on huollossa ja pikkumies on ollut kipeänä. Toivottavasti pian asiat palaavat taas normaaliin ja ehdin paremmin postailemaan. Instaa päivittelen nyt useammin kuin blogia, joten kannattaa seurata sitäkin kautta! @tyylialkemisti

I had a super fun day with a bunch of finnish bloggers at a Costume magazine photoshoot a couple of weeks back. You will see the finished product on the February issue of finnish Costume. 

2 kommenttia:

  1. Oli varmaan upea ja mielenkiintoinen päivä, lucky you! Pikkuiselle pikaista paranemista!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli kyllä niin kivaa! Mitä ne mallit oikein valittaa, että rankkaa hommaa;)

      Poista

Kiitos jo etukäteen kommentistasi!:)

Muistathan kommentoidessasi, että kommenttisi sävy kuvastaa sen antajaa, joten haluat varmaan esiintyä asiallisesti ja ystävällisesti?