sunnuntai 15. joulukuuta 2013

a r v o n t aSain Mia Höytöltä vielä teille lukijoille arvottavaksi paketin, joka sisältää UNELMA -kosteusvoiteen, KAUNIS -puhdistusgeelin ja VALO -silmänympärysvoiteen. Osallistua voit jättämällä kommentin tähän postaukseen perjantaihin 20.12.2013 klo 18 mennessä. Kerro siis kommentissa omia kokemuksiasi luonnonkosmetiikasta ja muista kirjoittaa kommentin perään sähköpostiosoitteesi. Suoritan arvonnan viikonlopun aikana. Jos arpaonni ei suosi tai et malta odottaa ensi arvonnan loppuun asti, niin Mia Höytö tarjoaa lukijoilleni -20% tuotteistaan verkkokaupassa alekoodilla TYYLIALKEMISTI.

Muistathan muuten tykätä Tyylialkemistista myös facebookissa niin saat tämän ja muut postaukset näkyviin aikajanallasi, etkä jatkossakaan jää mistään paitsi. 

This post is about a new finnish ecological cosmetics range from Mia Höytö. Aren't the products beautifully packed? I also have a giveaway for my readers, but I can only offer it for readers in Finland.


KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT! SUORITAN ARVONNAN VIIKONLOPUN AIKANA.

43 kommenttia:

 1. Tämän syksyn suosikkini on Dr. Hauschkan silmäluomivoide. Voide on aivan uskomaton iltatuoteeksi! Voidetta saa levittää alaluomien lisäksi yläluomille. Itse kärsin talvella kuivista silmäluomista. Vihdoin olen löytänyt tuetteen, joka sopii minulle.

  Juulia, juulia.kallio@gmail.com

  VastaaPoista
 2. Oi, mahtava arvonta, tähän on pakko osallistua!
  Itse tahtoisin suosia luonnonkosmetiikkaa ja kemikaalikammoisena siirtyä pikkuhiljaa enemmissä määrin vain luonnonmukaisiin tuotteisiin, mutta en ole vielä täysin ihastunut mihinkään kokeilemistani luonnonkosmetiikkasarjoista. Olen huomannut että luonnonkosmetiikkatuotteissa koostumus saattaa usein olla hieman erilainen kuin tavallisessa kosmetiikassa, jonka takia olisi tärkeää saada kokeilla näytteitä ennen varsinaista ostopäätöstä. Olen ostanut arviolta viisi kosteusvoidetta, joista ei ole ollut testereitä, eikä näytteitä; vain todetakseni että ne ovat aivan liian paksuja päivävoiteiksi käytettävinä. Ymmärrettävästi luonnonkosmetiikan kohdalla valmistusvolyymit eivät ole mitään Lorealin luokkaa eikä luonnonkosmetiikka-tuotenäytteitä varmaan kannata odottaa jatkossakaan löytävänsä esim. naistenlehtien välistä, mutta toivoisin että niitä markkinoitaisiin silti hieman kuluttajalähtöisemmin ja että ne olisivat paremmin saatavilla.

  -U (ulkauppi@gmail.com)

  VastaaPoista
 3. itselläni ei ole juuri mitään kokemusta luonnon kosmetiikasta, sillä jotenkin en ole sitä koskaan lähtenyt tutkimaan. Tuotteet kyllä kiinnostavat niiden puhaudella enemmän kuin perus Garnier. Mutta tässäpä hyvä tilaisuus!

  VastaaPoista
 4. MInulla ei ole kokemuksia luonnonkosmetiikasta, mutta kiva olisi kokeilla!

  evejaron@gmail.com

  VastaaPoista
 5. Minullakaan ei valitettavasti ole kokemuksia luonnonkosmetiikasta. johannaliina@gmail.com

  VastaaPoista
 6. Olen käyttänyt jo vuosia Korresin tuotteita, joiden olen havainnut sopivan iholleni parhaiten. Ne yhdistettynä mineraalimeikkeihin ovat minulle paras yhdistelmä. En tosin tiedä katsotaanko Korres ihan luonnonkosmetiikaksi mutta ainakin sinne päin ;)
  Sari (saripaiva at gmail.com)

  VastaaPoista
 7. Miulla ei ole paljoakaan kokemusta luonnonkosmetiikasta. Haluaisin kuitenkin päästä kokeilemaan, sillä olen huomannut, että ihoni on alkanut reagoimaan joihinkin tuotteisiin.
  suzy_1994@luukku.com

  VastaaPoista
 8. En ole kokeillut luonnon kosmetiikkaa, mutta mielellään kokeilisin:)

  VastaaPoista
 9. En ole kokeillut luonnon kosmetiikkaa, mutta mielellään kyllä kokeilisin:)

  VastaaPoista
 10. Ihana arvonta! Mullakaan ei ole juuri kokemuksia luonnonkosmetiikasta.

  kermakeksit(at)gmail.com

  VastaaPoista
 11. Mulla ei ole sen suurempia kokemuksia luonnonkosmetiikasta mitä nyt joskus kokeillut joitakin Weledan tuotteita mutta mielelläni kokeilisin tätä sarjaa :)

  tiina.lempea(at)luukku.com

  VastaaPoista
 12. Ei ole luonnonkosmetiikka oikein tuttua minulle, tuotesarja kuulostaa oikein mielenkiintoiselta :)

  Terv. Fia

  martikainen31(at)gmail.com

  VastaaPoista
 13. Ei ole tullu kokeiltua mitään luonnonkosmetiikkaa, mut olis kiva kokeilla :)
  dacoconutt@gmail.com

  VastaaPoista
 14. ei ole kokemuksia luonnonkosmetiikasta, kokeilla haluaisin. emmi.saali@luukku.com

  VastaaPoista
 15. Jonkin verran olen kokeillut luonnonkosmetiikkaa. Välillä pohtien mikä on oikeasti luonnonkosmetiikkaa ja mikä on vain sinne päin...
  eMaarit

  VastaaPoista
 16. Eipä ole vielä kokemuksia luonnonkosmetiikasta, mutta juuri tämä merkki kiinnostaa ja olen aikonut seuraavaksi hankkia, kiitos alekoodista. riinasusanne@gmail.com

  VastaaPoista
 17. itse käytän bulldoggin kosteusvoidetta naamanpuhdistusainetta ja silmänympärys voidetta.

  tuntuu omalle iholle olevan paremmaksi kuin vahvemmat tuotteet. käytin ennen cliniquen tuotteita ja se ei ollut iholleni hyväksi.

  VastaaPoista
 18. Tutustuminen jolien valikoimaan on avannut minulle tien luonnonkosmetiikan pariin. Olen tuote kerralla vaihtanut luonnonmukaisempaan. Kun normikosmetiikan tuote on käytetty loppuun, niin korvaan sen vastaavalla luonnonkosmetiikan tuotteella. Pitkä matka, mutta babysteps. Iho voi nykyisin paljon paremmin.

  VastaaPoista
 19. En ole vielä saanut aikaiseksi kokeilla luonnonkosmetiikkaa, mutta suunnitelmissa olisi :) t. Saya sayav@hotmail.fi

  VastaaPoista
 20. Korresin puhdistusmaitoa ja kasvovettä olen käyttänyt. Tästä Mia Höytöstä olen lukenut ja ajatellutkin sen kokeilemista. Mukana arvonnassa. Leppisia ja kiireettömiä joulunaluspäiviä!

  VastaaPoista
 21. Heippa! Minä olen vaihtanut suurimman osan päivittäisestä kosmetiikasta luonnonkosmetiikkaan. Kokeilen mielelläni eri merkkejä ja tuotteita, jotta löytäisin omalle iholleni ne parhaat. Mia Höytö on merkkinä tuttu, mutta en ole vielä testannut! Iloista joulunaikaa! (henriikka.aaltonen at gmail com)

  VastaaPoista
 22. Minulla ei ole kokemusta luonnonkosmetiikasta mutta olisin kiinnostunut kokeilemaan. lmattss@luukku.com

  VastaaPoista
 23. Olen pikkuhiljaa päättänyt siirtyä luonnonkosmetiikan suuntaan, kunhan saan vanhat purnukat tyhjennettyä. Tähän mennessä kokemukseni luonnonkosmetiikasta ovat olleet pääsääntöisesti positiivisia, tuotteet ovat vaikuttaneet laadukkailta ja tehokkailtakin. Joissakin tuotteissa tuoksu on ollut sellainen etten ole tuotteelle lämmennyt, mutta muuta negatiivista sanottavaa ei ole mistään merkistä.

  eevanpostit@gmail.com

  VastaaPoista
 24. Mulla on kokemuksia oikeastaan vain Korresin tuotteista, ja nekin ovat olleet lähinnä suihkugeelejä ja vartalovoiteita. Suhtaudun kategoriaan vähän ristiriitaisin tuntein, sillä toisaalta viehättää kaikki puhdas ja yksinkertainen iholla, toisaalta taas haluan epätoivoisesti kosmetiikkaa, joka on pakattu täyteen kaikkia mahdollisia superhypermegatehoaineita, jotka pysäyttäisivät kaikki vanhememisen merkit - ja mielellään poistaisivatkin ne nykyiset...

  VastaaPoista
 25. Luonnonkosmetiikka on aina ollut lähellä sydäntä ja näin opiskelijanakin siihen on ilo panostaa aina rahatilanteen sen salliessa. Madaran tuotteet ovat olleet meikäläisen iholle sopivia ja ekokauppa ruohonjuuresta haen kosmetiikan lisäksi myös öljyjä, teetä ja raakasuklaata (nam!)
  noora.kinnunen@netti.fi

  VastaaPoista
 26. Eipä ole vielä tullut kokeiltua.:)
  joszu94@hotmail.com

  VastaaPoista
 27. Kokemuksia ei ole päässyt kertymään,joten näistä olisi kiva aloittaa kokeileminen ^_^
  mewamili@gmail.com

  VastaaPoista
 28. en ole ostanut mitään ikinä, mutta siskoni voiteita joskus saanut lainata. Ihan hyviä ovat olleet... maison@luukku.com

  VastaaPoista
 29. Tutustuminen jolien valikoimaan on avannut minulle tien luonnonkosmetiikan pariin. Olen tuote kerralla vaihtanut luonnonmukaisempaan. Kun normikosmetiikan tuote on käytetty loppuun, niin korvaan sen vastaavalla luonnonkosmetiikan tuotteella. Pitkä matka, mutta babysteps. Iho voi nykyisin paljon paremmin.

  VastaaPoista
 30. Minulla ei ole vielä kokemusta luonnonkosmetiikasta, mutta kokeilisin mielelläni :) Minulla on herkkä couperosa-iho, joten sopivia tuotteita on vaikea löytää, varmasti ne voisivat löytyä myös luonnonkosmetiikasta!
  napuska4@gmail.com

  VastaaPoista
 31. Kokemuksia on vain parista merkisyä kuten Wleda ja Estelle&Thild, joten Höytöjä olisi aivan ihana päästä kokeilemaan!

  VastaaPoista
 32. Olisi ihana päästä testaamaan luonnonkosmetikkaa, ei paljon kokemusta.
  mariah-79(at)suomi24.fi

  VastaaPoista
 33. Luonnonkosmetiikkaan siirtymisen myötä ihoni on paljon paremmassa kunnossa ja olen huomannut, että olen nykyisin aivan eri tavalla kiinnostunut kosmetiikasta ja siitä, mitä iholleni työnnänkään. Jos tekee mieli ostaa jotain pientä piristykseksi itselle, suuntaan nykyään mieluummin kosmetiikkaostoksille kuin vaatekauppaan. Siinä on se hyvä puoli, että body lotion tulee aina käytettyä siinä missä uusi toppi jää monesti kaapintäytteeksi.

  sitruuna.unia@gmail.com

  VastaaPoista
 34. Olen täysin hurahtanut kookosöljyyn! Aivan ihana, kosteuttava, monipuolinen ja hellä tuote mm. meikinpoistoon, yövoiteena , vartalon kosteuttajana. Öljyn joukkoon pieni määrä ruususuolaa ja saat täydellisen kuorinnan. Suosittelen lämpimästi :)
  kielohh@gmail.com

  VastaaPoista
 35. Luonnonkosmetiikkaa en ole kokeillut, mutta kiinnostaisi kyllä kovasti! :)

  VastaaPoista
 36. En ole koskaan kokeillut (ainakaan tietoisesti ;) ) luonnonkosmetiikkaa vaikka kiinnostus on hurjan suuri! Olen ajatellut käyttää vanhat purnukat loppuun ja lähteä sitten kokeilemaan luonnonkosmetiikan saralle :) susanna.hakkinen(at)hotmail.com

  VastaaPoista
 37. Mulla taitaa ainoat luonnonkosmetiikka kokeilut olla shampoossa, joka oli superhuonoa, joten haluaisin ehkä kokeilla jotakin muutakin. :)

  nooranelamaa (a) luukku.com

  VastaaPoista
 38. Kokemuksia luonnonkosmetiikasta on hyvin vähän jos sitäkään. Näistä olisi kiva aloittaa kokeilut..:D

  VastaaPoista
 39. ei ole kokemuksia joten olisi kiva kokeilla ;) sari.k-@luukku.com

  VastaaPoista
 40. Minulla ei ole valitettavasti kokemuksia luonnonkosmetiikasta, mutta olisin kiinnostunut kokeilemaan:)
  katina.alander@hotmail.com

  VastaaPoista
 41. Luonnonkosmetiikasta on kokemuksia Body Shopin ja Yves Rocherin tuotteiden muodoissa. Tykkään! :)

  janttiannette@gmail.com

  Ihanaa joulua! :)

  VastaaPoista
 42. Ei ole vielä juurikaan kokemusta luonnonkosmetiikasta.
  -minttu47-
  minttu47@gmail.com

  VastaaPoista
 43. Kiinnostaa kovasti, mutta vielä en tietääkseni ole edes kokeillut.
  Hiisukas (hiisukas(at)gmail.com)

  VastaaPoista