tiistai 5. marraskuuta 2013

r u u t u a

Tällaisessa asussa kävin ennen perjantaista Gloria Blog Awardsia Stockmannin M.A.C. -meikkipisteellä meikissä. Kiitos vielä Mari aivan ihanasta meikistä!
Näin päivänvalossa näyttävä tumma silmämeikki on omaan silmään aika hurja, mutta iltatilaisuuteen se oli oikein passeli. 

Käyttekö ennen suurempia tilaisuuksia ammattilaisella meikissä, vai osaatteko itse loihitia näyttävämpiä meikkejä?

Outfit from last week. I went to get my makeup done at the M.A.C. counter in Stockmann department store. 

How about you? Do you use makeup artists to help with preparing for a big night or are you able to do your own makeup for a special occasion?


nilkkurit ankle boot yves saint laurent / nahkalegginsit leather leggings manoush 
/ ruutupaita plaid shirt equipment / paita shirt 3.1 phillip lim / trenssi trench coat h&m / laukku bag balenciaga / huivi scarf gant

8 kommenttia:

 1. Tosi kaunis meikki ! kyllä itse meikkaan vahvemmin myös päiväsaikaan ja tein itse häämeikkinikin ( ei niin tummia silmiä ) joten luotan omiin taitoihin kyllä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos:) Voi minulla ei ole meikkitaitoja suotu ja kahdehdin ihmisiä jotka osaavat meikata. Itselle meikkaaminen on aina ollut vähän sellainen välttämätön paha.

   Poista
 2. Ekassa kuvassa tuo tumma silmämeikki näyttää tosi hyvälle tuon viininpunaisen huivin kanssa!
  Ihanat saappat ja nahkaleggingsit. <3

  sl

  VastaaPoista
 3. Vastaukset
  1. Unohdin vielä sanoa, että mielestäni on mahtava käydä meikissä (ja ennen tätä nyrhittyä tukkaa myös kampauksessa) ennen juhlia - siitä tulee hyvä nostatus juhlafiilikseen, etenkin jos saa lasin skumppaa siinä odotellessaan :-) Me olemme pitäneet ennen pikkujouluja toimistolla etkot, jonne olemme varanneet useamman kampaaja-meikkaajan, ja kaikki ovat päässeet laitettaviksi vuorollaan; "vapaana olijat" ovat myös tehneet toisilleen manikyyrit siinä odotellessaan. Oih, onneksi on kohta taas pikkujouluaika!

   Poista
  2. Kuulostaa ihan superkivalta! Hyvä idea, voisin varastaa sen kun palaan taas töihin ja pikkujouluaika koittaa:)

   Poista

Kiitos jo etukäteen kommentistasi!:)

Muistathan kommentoidessasi, että kommenttisi sävy kuvastaa sen antajaa, joten haluat varmaan esiintyä asiallisesti ja ystävällisesti?