torstai 7. marraskuuta 2013

l e g o

Tässä lisää Pariisin muotiviikoilta ottamiani kuvia Chloèn näytöksen edestä. Muistutus vielä, että tuon s t y l e s n a p s -tagin takaa löydät kaikki ottamani streetstyle kuvat. Nyt kun blogeissa on paljon puhuttu kuvien tekijänoikeuksista ja lainaamisesta, jonka myötä moni on lopettanut muiden kuin omien kuvien käytön blogeissaan, niin tulee sellainen fiilis, että en ollut ihan turhaan tuolla kuvaamassa. Ja jos joku innostuu ja inspiroituu kuvasaaliistani ja haluaa näitä lainata, niin olkaa ihmeessä yhteydessä tyylialkemisti@gmail.com.

Here are more streetstyle pics taken by me from Paris Fashionweek in front of the Chloè show. A little reminder that you can easily see all the streetstyle pics I have taken by clicking the s t y l e s n a p s -tag. There has been a lot of discussion in the finnish blogs about not using ANY other photos than those you have taken yourself. Therefore it feels really nice to be able to actually use my own photos for inspiration. And in case you feel you get inspiration from the photos and want to use them, please send all requests to tyylialkemisti@gmail.com.

Niina Kurkinen

Chanel Lego -laukku Chanel Lego -bag

Lukijoista saattaa tuntua, että katumuotikuvien ottaminen on superhelppoa ja kukaan vaan voi sitä tehdä. Totta sekin, mutta on kivaa näyttää miltä siellä kadulla oikeasti näyttää. Tässä pari kuvaa paikasta, jossa näitä kuvia otin. Todellisuudessa sitä taistellaan hyvistä kuvista kymmenien, ellei satojen muiden kuvaajien kanssa. Siihen soppaan kun vielä lisää kaikki paikalle pyrkivät muoti-ihmiset ja hengailijat. Kaaos on aikamoinen.

It might seem like a cakewalk to take these streetstyle photos, but the reality is anything but. There are tens, or maybe even hundreads of street style photographers out there and when you add all the fashion people trying to get into the shows plus the hangarounds...you get the picture. Here are a couple of pics to let you "behind the scenes" in a street style photo shoot.

7 kommenttia:

 1. Kuvia on ihan älyttömän vaikea ottaaa. Erityisesti, jos ei ole mikään superkuvaaja. Itse olen pari kertaa kokeillut täällä Milanossa ja kun kohteet liikkuvat, paljon ihmisiä laukkaa ympäriinsä, on sekä ammattikuvaajia että bloggaajia (sekä turisteja jne)... Sekoilu on taattu! Sulla on kyllä kaikki kuvat tosi kauniita ja hyviä. Congrats.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä! Liikkuvat kohteet ovat haastellisimpia. Etenkin kun niitä yleensä kuvaa juuri se parikymmentä muutakin tyyppiä. Siinä tuntui välillä kuvaajien tunteetkin kuumenevan...:) Kiva kun tykkäät näistä ottamistani kuvista!

   Poista
 2. Kuvien ottaminen on varmasti vaikeaa, vaikka kamerat onkin parantuneet huimasti viime aikoina, joten se onneksi helpottaa. Mutta hyvaan kuvaan tarvitsee silti monen tekijan yhteissummaa + hyvan silman. Sulla on mahtavia kuvia ja on olllut kiva nahda naita hieman erilaisia streetstyle kuvia, eika aina vaan niita eturivissa istuvien tyylia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sain Canon:lta lainaan tuonne reissuun Canon 6D:n ja siihen muotokuvalinssin. Olisin tarvinnut jonkun kurssin, että olisin saanut kaiken irti tuosta kamerasta:) Tosi kiva kuulla että kuvat ovat olleet mieluisia! :)

   Poista
 3. Niina Kurkinen on kyllä todella onnistunut jalostamaan tyylinsä oikeasti kansainväliselle tasolle. :)

  VastaaPoista
 4. Wou, Niina näytti mielettömän upealta. Huh!

  VastaaPoista
 5. JEPSUKKA needs to play with some LEGO!!! PRONTO!

  VastaaPoista

Kiitos jo etukäteen kommentistasi!:)

Muistathan kommentoidessasi, että kommenttisi sävy kuvastaa sen antajaa, joten haluat varmaan esiintyä asiallisesti ja ystävällisesti?