torstai 14. marraskuuta 2013

e p i l

En ole koskaan oikein ollut mikään kosmetologilla kävijä. Onneksi iho on ollut ongelmaton, eikä sitä ole tarvinnut liiemmin hoitaa ammattilaisella. Ainut asia mikä minut on hoitoihin vuosien varrella ajanut onkin ihokarvanpoisto. Olen höyläillyt ja vahaillut kotona ja ajoittain sokeroinut hoitoloissa. Puuha on mielestäni todella rasittavaa ja turhauttavaa.

Kaikenkaikkiaan koko hommaan on kulunut aikaa ja rahaa vähintään riittävästi, eikä tulokset ole kestäviä. Olinkin tosi innostunut kuultuani ystävältäni Radical'Epil:stä ja heidän IPL -valoimpulssihoidosta. Sillä voi saavuttaa tuloksia suhteellisen nopeasti ja vaivattomasti. Eikä ihokarvoista enään tarvitse huolehtia hoitojakson jälkeen.


Itse kävin kokeilemassa hoitoa kolmisen viikkoa sitten. Hoitokertojahan tulee yhteensä noin 5-10, riippuen alueesta ja karvan laadusta. Mitään radikaalia ei ensimmäisen kerran jälkeen ole odotettavissa, vaan varsinaiset tulokset näkyvät useiden hoitokertojen jälkeen. Mielestäni hoito ei ollut kivulias ja hoitaja sääti laitetta heti pienemmälle tasolle jos epämukavuutta ilmeni. 

Jos hoitokuurin aloittaa nyt, niin voi jo ensi kesänä tepastella silkkisäärin eikä tarvitse miettiä onko muistanut sheivata jalkojaan. Erityisen hyvä tuo IPL -hoito on sellaisille henkilöille jotka kärsivät sisäänkasvavista karvoista ja tulehtuvista karvatupeista. Niistä ei enään tarvitse huolehtia kun karvankasvu on tyrehdytetty. 


Radical'Epil hoitola sijaitsee Helsingin Bulevardi 15:sta, eli melkein Nina's liikkeen naapurissa. Hoitoja antaa ammattitaitoiset ja ystävälliset kosmetologit Susanna ja Johanna. Hoitolan valikoimiin kuuluu myös Mariacos huultenmuokkaus sekä Ines de Castilho -ihokorut (vink vink pikkujouluja ajatellen...). 
Jos mietit sopisiko sinulle tuo IPL -hoito, niin täältä löydät usein kysytyt kysymykset vastauksineen. Ja ilokseni voin kertoa, että blogini nimen tyylialkemisti mainitsemalla saatte -20 % alennuksen kaikista hoidoista. Muistakaa myös, että tilaamalla heidän uutiskirjeen (tilauslinkki löytyy nettisivun oikeasta reunasta), saatte ensimmäisen IPL -hoitokerran ilmaiseksi

4 kommenttia:

 1. Kerrothan sitten, miten hoito vaikutti sinulla? Olisi kyllä mahtia, jos tuollaisella onnistuisi kokonaan karvankasvun pysäyttämään. Juuri eilen illalla, kun ajelin kainalokarvoja, manasin, että sheivaus on maailman turhauttavinta - ja ehkä turhintakin - touhua;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tottakai! Minulla on parin viikon päästä taas seuraava aika ja täytyy sanoa, että hoito vaikuttaa jo nyt! Karvat eivät kaikonneet heti, mutta kasvavat paljon heikompina takaisin. Olen niin kyllästynyt tuohon sheivaamiseen, että jos tämä hoito toimii niin tulen kyllä suosittelemaan ihan kaikille! :)

   Poista
 2. Muakin kiinnostaa lopputulos esim puolen vuoden päästä. Olen kuullut monia tarinoita sadoista tai jopa tuhansista euroista joita käytetty valoimpulssihoitoihin ja karvat palautuneet takaisin. Kuulemma hoito tehoaa parhaiten tummaan karvaan.

  S

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, ehdottomasti raportoin! Ainakin ensi kerran jälkeen odotukset ovat korkealla. Nuo hoidot ovat todellakin tyyriitä, joten lopputuloksesta haluaa kyllä varmuuden!:)

   Poista

Kiitos jo etukäteen kommentistasi!:)

Muistathan kommentoidessasi, että kommenttisi sävy kuvastaa sen antajaa, joten haluat varmaan esiintyä asiallisesti ja ystävällisesti?