sunnuntai 20. lokakuuta 2013

s p i d e r

Viimeinen kuvapläjäys Kenzon SS14 muotinäytöksen edestä.

Vika Gazinskaya


Natalie Joos & Anya Ziourova


Elisa Nalin & Caroline Issa

Suuri tyylisuosikkini - Natasha Goldenberg. Hän oli luonnossa paljon kauniimpi ja karismaattisempi kuin mitä kuvista voi päätellä.

5 kommenttia:

 1. Moi! Suunnittelen Hermesin Cape Cod -rannekellon ostamista. Siihen liittyen kysyn, minkä kokoinen omasi on, pm vai gm? Ja onko väri taupe vai joku muu? Itseäni houkuttelisi juurikin tuo taupe.

  Voisitko tehdä postauksen kaikista laukuistasi? Kokoelmaasi on tullut paljon muutoksia sitten edellisen esittelyn.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa! Cape Cod -kelloni on om kokoa. Ja väri on taupe. Olen ollut tosi tyytyväinen, mutta nyt kellon ranneke pitäisi vaihtaa. Se on nimittäin jo melko kulunut päivittäisessä käytössä. Alunperin ostin mustan rannekkeen, mutta sitten kaipasin vaihtelua ja vaihdoin sen taupen. Sellaisen taidan ostaa seuraavallakin kerralla kun pääsen Hermes -liikeeseen.

   Laukkukokoelmapostausta on toivottu moneen kertaan. Eli sellainen on tulossa tässä jossain vaiheessa. Postauksen tekemiseen menee melkoisesti aikaa ja kuvausolosuhteet pitäisi olla optimaaliset ja vauvan nukkua juuri silloin:D Eli tulossa on, mutta siihen saattaa jokin aika mennä:)

   Poista
 2. Onpas ihana hämähäkinverkkoa muistuttavasti kuvioitu mekko ja itseasiassa koko kokonaisuus!
  Eikös Natasha ole Miran bestis tai sinnepäin, ennen ainakin olivat yhdessä kaikissa kuvissa? Natasha ei ehkä ole maailman kuvauksellisin, varsinkin jos raukalla on vertailukohtana Mira, mutta hyvä tyyli hänellä on!

  S

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö olekin tosi mielenkiintoisesti tehty tuo mekon koristelu. Hämähäkki löytyi myös Vikan kaulasta eli naiset olivat spider man teemaam pukeutuneina ;)
   Samaan russian fashion mafiaan nämä tyylitaiturit kuuluvat, joten varmasti kavereita ovat myös.

   Poista
 3. Värikästä porukkaa!
  Kiitos kaikista mielenkiintoisista Pariisi-postauksia, olen nauttinut niistä ja saanut paljon inspiraatiota :)
  EvaK

  VastaaPoista

Kiitos jo etukäteen kommentistasi!:)

Muistathan kommentoidessasi, että kommenttisi sävy kuvastaa sen antajaa, joten haluat varmaan esiintyä asiallisesti ja ystävällisesti?