lauantai 12. lokakuuta 2013

p h a r r e l l

Ystäväni Ilona matkusti myös Pariisiin hiukan meidän perästämme ja liittyi seuraamme Pariisiin muotiviikkojen viikonlopun ajaksi. Hänellä oli kaksi toivetta, jotka toteutuessaan voisi sanoa muotiviikkojen olleen omalta osaltaan onnistuneet. Ensimmäinen toive oli nähdä Pharrel Williams, joka muodinystävänä taatusti oli Pariisissa. Toinen toive oli nähdä Ilonan suosikkityylitaituri Shala Monroque

Tuumasta toimeen, illallisseurueessamme tuli asia puheeksi ja kas, Pharrell:llä oli keikka samana iltana. Keikalle olisi ollut supervaikeaa päästä sisään, mutta onneksi samainen seurueeseemme kuulunut nainen tunsi paikan managerin. Ja pikainen soitto herralle, hänen nimensä mainitseminen ovella ja niin pääsimme klubiin sisälle. Keikkaliput piti tosin itse maksaa ja itse esiintyjää odotimme pari tuntia, mutta ilta oli kyllä ikimuistoinen. Klubi nimittäin oli suhteellisen pieni ja keikka sen myötä todella intiimi. 

Keikkakuvia ei ole kuin Instassa, mutta tässä keikanjälkeiset tunnelmat Pariisin yöstä. Seuraavana aamuna nauroimme, että nyt meiltä puuttuu enään Shala...

 sandaalit cos / nahkahame second hand (from the lovely storm <3) 
/ paita dries van noten / laukku céline

 Ilona Pradan pikkumustassa

6 kommenttia:

 1. Huikean hienot kuvat sinusta !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Henna! :) Tuo kuvauspaikka oli ihan mahtava!

   Poista
 2. Sulla on ihan mahtikuvia Pariisista! Näistä ei ikinä sais tarpeekseen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) Kiva kuulla! Näitä on vielä jonkin verran, mutta täytynee mennä pian uudestaan niin voin jatkaa näitä postauksia ;)

   Poista
 3. Upeat asut sekä sinulla että Ilonalla ! Tyylikkäästi olette edustaneet suomalaisia Pariisin yössä ;)

  VastaaPoista

Kiitos jo etukäteen kommentistasi!:)

Muistathan kommentoidessasi, että kommenttisi sävy kuvastaa sen antajaa, joten haluat varmaan esiintyä asiallisesti ja ystävällisesti?