keskiviikko 23. lokakuuta 2013

p e a r l y

*Postaus totetutettu yhteistyössä BeconfiDent:in kanssa.

Sain testattavaksi hampaidenvalkaisupaketin BeconfiDent:ltä. Olen valkaissut hampaita aiemmin Jenkeistä ostetuilla Crest:in White Stripseillä, mutta niiden peroksiidinen maku ja laittamiseen liittyvä ankara vihlonta sai minut lopettamaan hampaiden kotivalkaisun pitkäksi aikaa. 

Olinkin tosi iloinen, että tässä BeconfiDent:in hampaidenvalkaisugeelissä ei ole ollenkaan peroksidia. Mukana tulevan taulukon perusteella hampaideni väri on tällä hetkellä nelosasteella. Tarkoitus olisi vaalentaa sävyä parilla asteella. Raportoin sitten kuurin jälkeen vielä minkä näköiset hampaista tuli ennen ja jälkeen kuvien kera. 

Ennen kuin aloitat hampaiden kotivalkaisun, on tärkeätä, että suun ja hampaiden asiat ovat muuten kunnossa. Eli käynti hammaslääkärillä ennen valkaisua on erittäin suositeltavaa. Ensin tulee hampaiden terveys ja sitten ulkonäkö.

Pakkauksessa on selkeät ohjeet tuotteen käyttöön. Itse muottien tekeminen oli helppoa, kunhan tajusin käyttää tarpeeksi kuumaa vettä. Muottien pidikkeet neuvottiin leikkaamaan irti, mutta mielestäni niistä oli todella helppo tarttua kiinni muotista tahnan levittämisen ajaksi, joten annoin niiden jäädä paikoilleen. Valkaisuainetta pidetään 15 minuuttia suussa ja itse annoin sen vaikuttaa samalla kun kävin suihkussa. Ensimmäisen valkaisukerran jälkeen voin ainakin suositella tuotetta helppoudesta ja siitä ettei hampaita vihlonut ollenkaan. 3 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Kiitos, tuo nyt on vähän tuollainen "esittelen hampaitani" -irvistys:D Ja kun kuvaa yritin ottaa vielä peilin kautta niin lopputulos on mitä on:)

      Poista

Kiitos jo etukäteen kommentistasi!:)

Muistathan kommentoidessasi, että kommenttisi sävy kuvastaa sen antajaa, joten haluat varmaan esiintyä asiallisesti ja ystävällisesti?