keskiviikko 9. lokakuuta 2013

f a s a d i

Pariisissa on kyllä niin hyvät puitteet näiden asukuvien ottoon. Ihan tavallisen sivukadun fasadi ja tuo Pariisin valo tekevät tällaisista tavallisista asukuvista superkivoja. Bloggaajana kannattaisi muuttaa sinne talven ajaksi...


tennarit nike / housut marimekko / paita armor lux (saatu blogin kautta) 
/ trenssi h&m / laukku céline / aurinkolasit spektre

9 kommenttia:

 1. Tuo on niin totta! Paitsi että tää asu ei kyllä oo mikään perusperus vaan supertyylikäs! Oot valtavan taitava yhdistelemään eri kuoseja :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Emma! :) Tämä oli mun supermukava Dior -shown katumuotikuvausasu. Tennarit oli aika pelastus pitkään päivään.

   Poista
 2. Hei, onkohan nuo Niken tennarit vanhat ja jos ei ole, niin mistä olet löytänyt? Olen yrittänyt etsiä tuollaisia neutraalin värisiä Nikeja, mutta vastaan ei ole tullut kuin neonvärisiä (ovat kyllä nekin ihan kivoja) tai muuten ihan liian juoksulenkkarin näköisiä. Kiitos, jos ehdit vastata.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niken tennarit on muistaakseni ostettu joskus kesän alussa. Ne ovat oikeasti sisätossut (eli tarkoitettu sisälajeihin), mutta ne oli juurikin ainoat tuollaiset neutraalit lenkkarit jotka löysin niin otin nuo ulkokäyttöön :) Myyjä varoitti että jalka saattaa väsyä kun ei ole kunnon tukia (ei tarkoitettu monien tuntien käyttöön), mutta en ole huomannut sellaista ongelmaa!

   Poista
  2. Niin ja siis ihan Stadiumista löysin.

   Poista
 3. Ihana Pariisi asu! Täällä olen Sveitsissäkin köpötellyt Niket jalassa ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Elina! :) Hih, lenkkarit on vaan niin mukavat:D

   Poista
  2. Nikeltä löytyy free run juoksulenkkareita mustana. Minulla on ja ihan mielettömän ihanat jalassa. Jaksaa talsia tuntikaupalla katuja.

   Poista
  3. Joo, niistä ei vaan mistään löytynyt kokoja kun lenkkareita metsästin..:/ Joten oli ostettava nämä. Täytyykin käydä taas kaupoissa katsomassa jos nyt olisi tullut lisää kokoja! :)

   Poista

Kiitos jo etukäteen kommentistasi!:)

Muistathan kommentoidessasi, että kommenttisi sävy kuvastaa sen antajaa, joten haluat varmaan esiintyä asiallisesti ja ystävällisesti?