torstai 24. lokakuuta 2013

b o b b iTänään aloitin päiväni Bobbi Brown -aamiaistilausuudessa Bläk:ssä. Kuten Stockmannilla asioineet ovat voineetkin jo huomata, Bobbi Brown -kosmetiikkasarja on vihdoin saapunut Suomeen. Pääsimme tutustumaan Bobbi Brown filosofiaan ja tuotteisiin Bobbi Brown -meikkiartistien opastamana. 

Oma muistoni Bobbi Brown:sta on lukioajoilta. Selailin muotiviikkojen backstage kuvia joissa Bobbi loihti meikkejä catwalk:lle. Ihanaa, että vihdoin saamme ostaa Bobbin tuotteita myös täältä Suomesta.  Hänen filosofianaan on tuoda naisen luonnonkauneus parhaalla tavalla esille. 

"The secret to beauty is simple - be who you are"


Tässä alla olevassa kuvassa malli ennen meikin aloittamista. Hänellä oli alunperinkin todella hyvä iho, mutta meikki teki juuri niin kuin Bobbin tuotteiden kuuluukin: korostaa sitä mitä luonnostaan on jo olemassa. Kuvien perusteella ero ei välttämättä ole suuri ja meikin ansiosta malli näytti edelleen itseltään, mutta huolitellulta ja raikkaalta itseltään.

Meikin loihti meikkitaiteilija Eduardo Ferreira, jonka meikkausta oli ilo seurata. Hän hauskuutti yleisöä niin, että itsekin nauroin aika ajoin vedet silmissä. "Honey, I love your foundation" "Poof, and the loose powder is everywhere".

Itse työskentelen sellaisella alalla, että meikin pitää olla hillitty. En voi siis pukeutua enkä meikata kuin Lady Gaga, koska muuten kollegoideni huomio kiinnittyy ulkonäkööni eikä osaamiseeni. Liian pitkät rakennekynnet, ripsienpidennykset tai jopa liian kirkas huulipuna eivät kuulu työpaikalle. Siksi Bobbi Brown onkin täydellinen ratkaisu kaltaiselleni henkilölle. Hänen tuotteillaan voin näyttää huolitellulta ja professionaalilta niin, että huomio säilyy siellä missä sen pitääkin ja voin tuntea itseni itsevarmaksi koko päivän ajan. 


*Thanks for the feedback! As I have a growing audience also outside of Finland, I will start making short captions in english at the end of posts. *

This morning I went to see the launch of Bobbi Brown Cosmetics in Finland. We enjoyed a nice breakfast and got to see Bobbi Brown -makeup artist Eduardo Ferreira in action. I absolutely stand by the Bobbi Brown philosophy - "a woman is most beautifull when she looks like herself". I happen to work in such industry that I need to look polished and professional with no visible makeup. Therefore Bobbi Brown is such a great match for all powerfull professionals out there. You can look beautifull and feminine, but you also need the focus on the subject and not on how you look. It's all about empowering women to look and feel their best and being successful in what they know best.

"All women are pretty without makeup - but with the right makeup can be pretty powerful"

8 kommenttia:

 1. Joo mä tykkään niin noista meikeistä :) olin kiljua ilosta, kun näin mainoksen Stockan seinässä :) jeeeee!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama juttu! Näin mainoksen Stockan ulkosivussa ja sain aikamoiset täpinät päälle:)

   Poista
 2. Kävin viikolla katsomassa noita ja ennen kuin huomasinkaan, olin myyjän käsittelyssä ja hän valitsi mulle sopivia värejä ja meikkasi. Tulos oli tosi hyvä ja ostinkin tuotteita ja tulen ostamaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä olen huomenna menossa konsultaatioon! Sieltä on kuulemma jo osa tuotteista loppuunmyytyjä:)

   Poista
  2. Mulla jäi yksi tuote ostamatta, kun se oli loppu. Lupasivat soittaa kun uusia tulee. Konsultaatiossa otettiin tiedot ylös, joten jatkossa siellä vain katsotaan muistiinpanoista, mitkä on mun värit. Tuo kyllä helpottaa huomattavasti ostoa, sillä en ikinä muista, mikä sävy on oikea :)

   Poista
  3. Vautsi, onpa hyvää asiakaspalvelua! Itselläkin on se ongelma etten muista minkä nimisiä tuotteita on käytössä.

   Poista
 3. Tykkaan Bobbi Brownin filosofiasta, eli korostetaan omia luontaisia apuja. Kertokaa jos joku tuote osoittautuu tosi hyvaksi, mina olen ollut hieman pettynyt kokeilemiini..eika mikaan ole jaanyt paivittaiseen kayttoon, syysta tai toisesta. Tuotteet ovat hintavia joten harmittaa noi vikatikit..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi harmi! Minulla on kaapissa turhankin monta vikatikkiä vaikken mikään varsinainen kosmetiikkafriikki olekaan.
   M.A.C. on tämänhetkinen meikkisuosikkini, mutta nyt on odotukset korkealla Bobbi Brownin suhteen!

   Poista

Kiitos jo etukäteen kommentistasi!:)

Muistathan kommentoidessasi, että kommenttisi sävy kuvastaa sen antajaa, joten haluat varmaan esiintyä asiallisesti ja ystävällisesti?