sunnuntai 1. syyskuuta 2013

r a v u t

Meidän pikkumies on nyt parantunut ja viikonloppu meni oikein mukavasti erilaisten juhlien merkeissä. Kiitos kaikille vielä huolenpidosta ja toivotuksista. Ne lämmittivät sydäntä. 

Perjantaina oli vuorossa tämän kauden ensimmäiset ja viimeiset rapujuhlat. Otin muutaman kuvan anoppini laittamasta kauniista pöydästä. Eikös olekin elegantti kattaus!

Postaan alkuviikon aikana vielä tunnelmakuvia lauantaisesta Gloria Fashion Show:sta. Oli kyllä melkoisen menevä viikonloppu viimeviikkoisen sairaalajakson perään. Gloria -lehden järjestämän glamourillan jälkeen on taas aika palata arkeen.

4 kommenttia:

 1. Heh, mekin vietimme juuri viikonloppua rappuastioiden äärellä hyvässä seurassa. Hauskaa! Ja hyvä, että siellä voidaan jo paremmin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, kuulosta kivalta! Rapujuhlat on kyllä niin kiva kesän päätös:)

   Poista
 2. Aah, kyllä ravut ovat vaan niin hyviä joka ikinen kerta! :) Meilläpäin on vietetty jo kolmet kemut kun oma järvi on rapuja täynnä, joten on pikkuhiljaa alkanut tulemaan rapukiintiö täyteenkin tämän kesän osalta...


  Maria / Petite Living

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on! :) Ja luulen, että se vaiva jonka jokaisen pyrstön eteen näkee, saa ravut maistumaan ihan extrahyviltä:D
   Meilläkin oli ennen Vaarin mökin järvi aina täynnä rapuja, mutta rapurutto tuhosi koko kannan eikä sieltä enään kymmeneen vuoteen ole voinut ravustaa. Harmillista. Muistan vieläkin elävästi ne yöt kun sai rapuja ja piti olla hiiren hiljaa kun rapupyydyksiä koettiin.

   Poista

Kiitos jo etukäteen kommentistasi!:)

Muistathan kommentoidessasi, että kommenttisi sävy kuvastaa sen antajaa, joten haluat varmaan esiintyä asiallisesti ja ystävällisesti?