perjantai 13. syyskuuta 2013

m o k o

Viime lauantaina tapasin veljeäni brunssin merkeissä Mokossa. Moni oli suositellut Mokon brunssia ja varasin pöydän päivän toiseen kattaukseen. Brunssi olikin oikein kiva, vaikka selkeästi toiseen kattaukseen ei ehditty panostamaan samalla tavalla kuin todennäköisesti ensimmäiseen. Osa ruoista oli loppu (niitä tuotiin kyllä lisää) ja ruokailuvälineet sekä kahvi (näitäkin saatiin pyytämällä lisää) olivat loppuneet. Pikkujuttuja, mutta luulisi ravintolan pystyvän ajoittamaan seuraava kattaus vähän paremmin.

Erityisen herkullisia olivat noista ihanista pienistä lasipurkeista tarjotut jogurttihyvät. Nam! Myös pannukakku oli herkullista. Pienet ruokailijat otettiin myös hyvin huomioon ja käyttöömme oli varattu lastenistuin. B tosin nukkui omassa turvakaukalossaan suurimman osan ajasta.ballerinat lanvin / farkut gina tricot / silkkipaita equipment / laukku céline

Tuosta Equipment:in silkkipaidasta on muodostunut jonkinlainen luottovaate. Olen käyttänyt sitä ihan hurjan paljon nyt kesän aikana. Ostopäätöksen hetkellä hiukan epäröin olisiko tämä vain sellainen hetken muoti-ilmiö, mutta käyttökertojen perusteella sellaisesta ei voi puhua. Se on niin ihanaa materiaalia ja helppo yhdistellä arkisempiin (kuten tämä) ja juhlavampiin (kuten tämä ja tämä) asuihin.


Oli vielä pakko napata brunssilta lähtiessämme kuva tästä talosta. Asuin siinä opiskeluaikoina ja sen näkeminen tuo niin paljon ihania muistoja mieleen. Tuossa nykyisen Mange Sud:in liiketilassa oli pubi, jossa soitettiin perjantaisin livejazzia. Vanhan talon seinät oli ilmeisesti hiukan huolettomasti eristetty, sillä pystyin vessani ovea avaamalla nauttimaan hennoista livejazzin sävelistä myös kämpässäni.

14 kommenttia:

 1. Sä oot ihan nuoren teinityttösen näköinen tuossa ekassa asukuvassa!:) Oikea hot-mama.

  VastaaPoista
 2. Katsoin juuri samaa kuin Alma, että oletpa kaunis ja nuorekas! :)

  VastaaPoista
 3. Tuo Mokon liiketila on kyllä upea, pitäisi testata brunssikin. Ainakin nuo jälkkärit näyttävät lupaavilta! Ihanaa viikonloppua :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa testata!:) ja tuolla Mokossa on kyllä kaikkea ihanaa katseltavaa!

   Poista
 4. Oi, ihania kuvia! Nyt iski kyllä valtava himo sekä brunssiin että ruutupaitaan... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) hih, siitä vaan brunssille ja paidanostoon!

   Poista
 5. oi että kuinka tunnelmalliselta paikalta näyttää!!!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mokon liiketila on kyllä tosi sympaattinen:)

   Poista
 6. Mokon brunni on minulla pakko testata-listalla ja nämä kuvat kyllä lisäsivät testauksen tarvetta, tosi tunnelmallisen näköistä!:)

  VastaaPoista
 7. Hih, veljeni asuu tuota taloa vastapäätä. Aina hänen luonaan kyläillessä ihailen ikkunasta avautuvaa näkymää, tuota taloa ja takaa pilkottavaa merta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hauskaa! :) Nyt vielä kun talon julkisivu on rempattu, niin se on jotenkin niin edustavan näköinen!

   Poista

Kiitos jo etukäteen kommentistasi!:)

Muistathan kommentoidessasi, että kommenttisi sävy kuvastaa sen antajaa, joten haluat varmaan esiintyä asiallisesti ja ystävällisesti?