maanantai 9. syyskuuta 2013

l i l l i 5 / 9 / 2 0 1 3


Bongasin tuttavani Lillin Korkeavuorenkadulta viime viikolla, mutta Lillilä oli niin kiire töihin, että en ehtinyt kysyä mitä hänellä oli päällään. Nyt siis voitte vain nauttia Lillin upeasta tyylistä kuvien muodossa. 

8 kommenttia:

 1. Tykkään aivan mielettömästi näistä streetstyle-postauksista! Näistä saa inspiraatiota ihan tosi paljon! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla! :) On niin kiva ottaa näitä kuvia!

   Poista
 2. Ihanaa Katri, että sun streetstyle-osiossa on niin freshiä otantaa, sekä oikeasti inspiroivia ihmisiä vaatteineen. Tässä sen huomaa, että ei tarvitse olla värikäs/rähjäinen pelle hermanni-look, jotta tulisi kuvatuksi, kuten erääseen toiseen pelkästään helsinkiläisiin katulookeihin perustuvaan blogiin. No, ehkä hieman suoraan sanottu, mutta se on mielipiteeni. Blogisi on kuin uudesti syntynyt ja ilolla seuraan, kuten olen jo pitkään seurannutkin. :) Like, like!!

  P.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos superkivasta kommentista! Tällaisista saa aina motivaatiota tähän bloginpitoon:) Ja näitä katumuotijuttuja on kiva tehdä. Toisissa blogeissa on ihan toisenlainen estetiikka ja minulla omani. On toisaalta rikkaus, että blogeja on niin monenlaisia!:)

   Poista

Kiitos jo etukäteen kommentistasi!:)

Muistathan kommentoidessasi, että kommenttisi sävy kuvastaa sen antajaa, joten haluat varmaan esiintyä asiallisesti ja ystävällisesti?