keskiviikko 21. elokuuta 2013

p a k k a

Tässä päivän asua viime viikolta. Valoitusongelman vuoksi ei tullut yhtään onnistunutta kokovartalokuvaa, mutta tällaiset pelkät detailikuvat ovat mielestäni ihan mukavaa vaihtelua. 

Klassista kokonaisuutta vastapainottamassa ovat nuo hauskat Alaïan nilkkurit, joista on muodostumassa tämän syksyn luottokengät. Ne ovat nimittäin pelastaneet jo aika monelta kenkäkriisiltä.*

*Kenkäkriisi = asu on muuten täydellinen, mutta kaapista ei löydy oikeanlaisia kenkiänilkkurit azzedine alaïa / housut h&m / raitapaita saint james / trenssi burberry / laukku cèline

8 kommenttia:

 1. Aivan ihana kokonaisuus, just mun makuun, samalla tyylikästä mutta rentoa!

  S

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Täydellinen asu asioiden hoitoon:)

   Poista
 2. No onpas muuten hyvännäköiset nilkkurit! Mulla on etsinnässä ne "täydelliset" mutta vielä ei ole tullut eteen. Itse asiassa nilkkureita tulee käytettyä aika vähän, kun siirryn jo saappaisiin...riippuu tietysti vähän siitäkin kuinka nopeasti talvi tai kylmyys tulee tänä vuonna.
  Laukku on myös upea, ihanan yksinkertaisen tyylikäs.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Mussu! :) minä taas melkein elän pelkissä nilkkureissa kunnes tulee liian liukkaat kelit. Kivoja saappaita on niin vaikea löytää..:/
   Olen myös ihan rakastunut tuohon laukkuun. Se on niin helppo yhdistää mihin vaan kun se on niin yksinkertainen!

   Poista
 3. Nuo nilkkurit ovat kyllä upeat! Syksyn lähenemisen huomaa kun nilkkuri- ja saapastarjontaa eksyy tuon tuosta selailemaan, itsellä on ostoslistalla molemmat ja just vastaavanlaisten löytämisetä olisin ikionnellinen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!:) Minullakin on listalla saappaat. Sellaiset korkeakorkoiset, mustat ja laadukkaat. Pitäisi vaan ehtiä kauppoihin katselemaan:)

   Poista
 4. Onpa harvinaisen kauniit kengät!
  EvaK

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! :) Alaïa tekee ainakin omalle lestilleni parhaat kengät.

   Poista

Kiitos jo etukäteen kommentistasi!:)

Muistathan kommentoidessasi, että kommenttisi sävy kuvastaa sen antajaa, joten haluat varmaan esiintyä asiallisesti ja ystävällisesti?