perjantai 16. elokuuta 2013

p e s t o p a s t a 2.0


Muistatte ehkä taannoin esittelemäni pestopastan? Olen kehitellyt siitä vielä paremman version. Tässä uudessa versiossa:
- Ryöpätään valkosipuli 30 sekunnin ajan pastavedessä (ennen kuin laitat pastat kiehumaan). Tällä saadaan aikaiseksi hienovaraisempi valkosipulin maku.
- Paistetaan (luomu)pekonia rapeaksi ja leikataan se pastan päälle.

Suosittelen kokeilemaan jos tykkäsitte 1.0 versiosta!


2 kommenttia:

  1. Ahh, voi että kun näyttää hyvltä! Tätä täytyy ehdottomasti myös itse kokeilla!:))


    Maria / Petite Living

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva! Hyvää on, suosittelen kokeilemaan:)

      Poista

Kiitos jo etukäteen kommentistasi!:)

Muistathan kommentoidessasi, että kommenttisi sävy kuvastaa sen antajaa, joten haluat varmaan esiintyä asiallisesti ja ystävällisesti?