sunnuntai 25. elokuuta 2013

p e n s a a tkengät rizzo / boyfriendfarkut h&m / vyö hermès / paita james perse 
/ huivi h&m / laukku bottega veneta / jakku balenciaga

Kävin ystävieni kanssa lauantaina brunssilla Sandrossa. Paikka sijaitsee Kalliossa Kolmannella linjalla. Lauantaibrunssi oli kokonaan vege ja todella maukas. Tulee ihan vesi kielelle kun ajatteleekin niitä mahtavia pohjoisafrikkalaisia herkkuja joita brunssiantimissa oli tarjolla. Brunssin hinta on 19,90 johon kuuluu kuohuvalasillinen. Brunssille kannattaa tehdä varaus, sillä paikka on hyvin suosittu ja viimekin lauantaina aika moni joutui kääntymään ovelta todettuaan että pöytää oli mahdotonta enää saada. 

9 kommenttia:

 1. Spot on as always! Ihana tuo huivi, tuo leikkisyyttä asuun.

  Olin kerran testaamassa Sandron brunssin, mutta siitä on jo aikaa. Täytyisi mennä toistekin, ehkäpä bloggaajabrunssille? ;)

  VastaaPoista
 2. Kiitos Ulla! Mainio idea:) Olisi kyllä tosi kiva tavata.

  VastaaPoista
 3. Tällä kertaa harvinaisen kaunis bleiseri! Mistä olet löytänyt sen?
  EvaK

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa EvaK, jakku on second hand löytö ebay:stä! Sain bleiserin tosi edullisesti kun siinä oli hurja tupakanlöyhkä. Onneksi minulla on niksit hajunpoistoon ja bleiseri on taas priimakunnossa:)

   Poista
  2. No höh, tosi kiva löytö!
   EvaK

   Poista
 4. Kaunista niinkuin aina! :) Ja hei muistatko tuon Hermèsin vyon mallin nimea? Kavin merkin liikkeessa viikonloppuna ja kyselin sen peraan, mutta sita ei ollut saatavilla (tai vaikka oliskin ollut varastossa niin en selkeasti ollut tarpeeksi VIP heille ;)). Haaveissa olisi juurikin tuo kapeampi versio...se isompi on vahan turhan jykeva arkikayttoon!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sofia!<3 Tuosta soljesta käytetään mun mielestä nimitystä Rivale eikä collier de chien. Hermèsillä on aina ihan hetkestä ja myyjän mielentilasta kiinni mitä varastosta löytyy;)
   Tsemppiä etsintöihin!:)

   Poista
  2. Kiitos tiedosta! :) Auttaa taas eteenpäin!

   Poista

Kiitos jo etukäteen kommentistasi!:)

Muistathan kommentoidessasi, että kommenttisi sävy kuvastaa sen antajaa, joten haluat varmaan esiintyä asiallisesti ja ystävällisesti?