tiistai 6. elokuuta 2013

k y s s ä r i

Sain Sara S. -blogistilta haasteen, jossa pitää vastata kymmeneen kysymykseen. Kiitoksia vaan Sara S!

1. Minne matkustaisit juuri nyt ?

Olin juuri kahden ja puolen viikon lomapurjehduksella, joten tällä hetkellä oma koti tuntuu kultaakin kalliimmalta. Vähän syksymmällä olisi tarkoitus lähteä (jälleen) Pariisiin, joten vastataan sitten Pariisi. 

2. Lontoo vai Pariisi ?


Olen viimeksi käynyt Lontoossa yläasteella, joten täytyisi käydä siellä uudelleen jotta näillä kaupungeilla olisi joku vertailukelpoisuus. Pariisissa olen taas vieraillut moneen kertaan, ja se on lempikaupunkejani, joten vastaus on Pariisi.

3. Missä maassa / kaupungissa haluaisit asua ?


Kliseisiä, mutta menköön: Pariisi ja New York. Olen asunut vaihtokevään Tokiossa, ja siitä jäi niin hyvät muistot, joten sinnekin voisin muuttaa mielellään jossain vaiheessa uudelleen.

4. Rakkain laukkusi ?


Kääk, pitääkö todella valita? Ihania muistoja hääpäivästämme tulee mieleen Bottega Venetan knot -laukusta joka oli häälaukkunani <3


5. Kirja vai kuntosali ?


Molempia suurinpiirtein samassa suhteessa. 

6. Mitä et missään tapauksessa pukisi yllesi ?


Uhanalaisista eläimistä tehtyjä tuotteita.

7. Paras / huonoin nettikauppa kokemuksesi ?


Paras kokemus asiakaspalvelusta on ehdottomasti Département Féminin! Siellä ymmärretään asiakaspalvelun päälle ja tuotevalikoima on upea.

8. Kuinka kauan voist olla shoppailematta ?


En usko lakkoihin, eli kaikkea kohtuudella.

9. Suosikki suunnittelijasi ?


Tämä on todella vaikea valinta.
Pitkäaikainen ihastus on Dries Van Noten. Phillip Lim:llä on ihania tuoreita ideoita etenkin työpukeutumiseen, mutta myös muotitalo Balenciagan muotokieli miellyttää. Innovatiivisesta leikkimielisyydestä pisteet Miuccia Prada:lle. Diane Von Furstenberg taas tekee kauniita klassisia mekkoja ihanissa kuoseissa. Proenza Schouler:in mallistoissa on modernia särmää. Phoebe Philo on nerokas naistenvaatebrändien modernisoija.
Suomalaisista Samu-Jussi Koski on suosikkini. Uudemmasta suunnittelijasukupolvesta kiinnostavimmilta vaikuttavat Saara Lepokorpi ja Siloa&Mook:in suunnittelijat Laura Juslin-Pallasmaa ja Julia Petley-Jones.

10.  Syksyn must to have hankinta ?


Syystakin hankin jo viime keväänä, mutta vaatekaappi huutaa uusia farkkuja. 

2 kommenttia:

  1. Kivat vastaukset ja arvasin että sinulle se ykköskaupunki on Pariisi :) En voi olla ihastelematta tuota sinun Isabel Marantin takkiasi, upea !

    VastaaPoista

Kiitos jo etukäteen kommentistasi!:)

Muistathan kommentoidessasi, että kommenttisi sävy kuvastaa sen antajaa, joten haluat varmaan esiintyä asiallisesti ja ystävällisesti?