tiistai 16. heinäkuuta 2013

s e u r a a j a t


Olen vihdoin keksinyt miten saan helposti päivitettyä blogin päivittymisen Tyylialkemistin facebook sivulle, joten nyt blogia voi seurailla kätevästi myös sen kautta. Eli käykää tykkäämässä Tyylialkemistista facebookissa niin saatte päivitykset aina ensimmäisenä näkyviin. Saatanpa laittaa tuonne jotain extraakin jota blogissa ei näy, joten kannattaa seurata myös sitä kautta.

Voisin tässä myös samalla kerrata eri vaihtoehdot miten blogia voi seurata, eli facebookin lisäksi helppoja tapoja seurata blogia on bloglovin ja blogilista. Itse seuraan blogeja mobiilisti bloglovin -appilla. Se on kätevin tapa lukea blogeja, mutta valitettavasti siinä kommentointi on tehty todella vaikeaksi (tai en ainakaan vielä ole keksinyt keinoa). Tästä linkistä pääset Tyylialkemistin bloglovin -sivulle.


Näiden lisäksi on vielä suomalainen Blogilista. Sinne pääset tästä linkistä.


Milläs tapaa tykkäätte seurata blogeja? Onko jokin keino mitä en vielä itse ole keksinyt joka olisi kaikkein kätevin ja jolloin kommentointi olisi mobiilistikin helpompaa?

2 kommenttia:

  1. Mun tulee seurattua melkein FB:n kautta eniten, joten kivaa kun laitoit sen pystyyn. :) Klikkaan heti sinne!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvä kuulla että näille mun teknisille ponnisteluille on tarvetta:)

      Poista

Kiitos jo etukäteen kommentistasi!:)

Muistathan kommentoidessasi, että kommenttisi sävy kuvastaa sen antajaa, joten haluat varmaan esiintyä asiallisesti ja ystävällisesti?