tiistai 30. heinäkuuta 2013

p u r j e h t i j a

Tässä hiukan epätavallisempia asukuvia lomapurjehdukseltamme. Ja nämäkin tätä landausvaateosastoa. Purjehtiessa on normaalisti päällä kerrasto, haalarit, fleece, välitakki, kuoritakki, pipo, hansikkaat ja tietysti liivit! Kerran elämässäni olen saanut nauttia purjehduksesta bikineissä etukannella (myötätuulessa matkalla Tallinnaan). Normaalisti aurinkoa saa lähinnä vain nenänpää.


hai saappaat / farkut jc / poolo marimekko / takki henri lloyd / aurinkolasit rayban hai saappaat / farkut h&m / raitaneule gina tricot / takki henri lloyd / huivi mulberry / laukku bottega veneta

2 kommenttia:

 1. Hyvältä näyttää! Tämä kesä on ollut ihan poikkeuksellinen purjehduspukeutumisen kannalta - tai sitten meille on sattuneet vaan harvinaisen sopivat tuulet. Olen nimittäin purjehtinut sortseissa enemmän kuin koskaan!

  Ihanalta näytti kuvat teidän retkiltä. Omia odotellessa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Me taas olemme kryssineet periaatteessa koko tämän lomapurjehduksen:D uudelleensanoitimme miehen kanssa Eppunormaalia: "Siis kryssimään, kryssimään, joka päivä kryssitään. Ja kun tuuli kääntyy niin taas lisää kryssitään. Tahdon olla kryssimässä aina sekä maanantaina, tiistaina, keskiviikkona ja torstaina.";) eli olla kauhean vähissä vaatteissa päästy nauttimaan tätä lomareissua.
   Oikein ihanaa alkavaa lomapurjehdusta teille! :)

   Poista

Kiitos jo etukäteen kommentistasi!:)

Muistathan kommentoidessasi, että kommenttisi sävy kuvastaa sen antajaa, joten haluat varmaan esiintyä asiallisesti ja ystävällisesti?