keskiviikko 10. heinäkuuta 2013

m a r i l y n

sandaalit cos / hame diane von furstenberg / toppi equipment / laukku balenciaga / aurinkolasit tom ford

13 kommenttia:

 1. Äh, onnistuin poistamaan vahingossa kommentit..jos viitsit laittaa uudestaan niin hurjan kiva! Ja kiitos vielä ihanasta kommentista joka tapauksessa:)

  VastaaPoista
 2. No huh huh miten upea asu ja hyvät kuvat. Ja niin kivalta näyttää punaiset huulet.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Mussu! :) Olen nyt löytänyt tuon luottopunan uudelleen kun en jaksa kesällä niin kauheasti laittaa silmämeikkiä. Huulet saavat hoitaa meikin!:)

   Poista
 3. Hyvältä muuten näyttää punaiset huulet sinulla. Ostin tänään uuden huulipunan ja taas lähes nuden. Opinkohan koskaan käyttämään väriä huulissa?! Asusi näyttää hyvältä ja en voi olla taaskaan ihastelematta noita kenkiä. Nettikaupasta ne näyttivät jo loppuneet, viikonlopuksi tullaan Helsinkiin. Täytyy ehkä käydä piipahtamassa Cosilla. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi, sinulle sopisi Riina tosi hyvin punaiset huulet! Etenkin tuon uuden ihanan hiustyylin kanssa. Toivottavasti COS:lta löytyy vielä niitä kenkiä! Ja laita viestiä jos ehdit näkemään viikonloppuna.

   Poista
  2. Mietin aluksi, että kysyisinkö Helsingin suunnalta esim. kahviseuraa kaupungille teistä muutamista blogiystävistä. :) Nyt kun kyseessä on ns. parisuhdeviikonloppu, niin voi olla, ettei mies innostuisi, että karkaan omille teilleni. ;D Ollaan siis kahden tulossa, yksi yö Helsingin lähistöllä ja toinen sitten todennäköisesti keskustassa. Mutta pitää kuitenkin yrittää vähän edes kaupoilla käydä.

   Poista
 4. Kaunis asu! Tykkään tuollaisesta valkoisesta, hihattomasta kauluspaidasta. Sovittelin hiljattain sellaista Zarassa, mutta lopulta tulin siihen tulokseen, että se oli malliltaan liian pitkä ja se jäi kauppaan. Tuollainen olisi kyllä monikäyttöinen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä Equipmentin paita on kyllä jokaisen pennin arvoinen. Peittää juuri sopivasti ja silkin laatu on omaa luokkaansa:)

   Poista
 5. Aivan mahtava kesäasu! Ja älyttömän hyvin sopii sinulle nuo kissamaiset aurinkolasit!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos caelia! :) Nuo kissalasit tasapainottaa mukavasti kulmikkaita kasvoja.

   Poista
 6. minä ainakin omassa komentissani hehkutin sitä, kuinka olet kaunistunut vielä entisestäsi äitiyden myötä! se taisi kadota.:) eli tässä vielä uudestaan: näytät upealta!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kiva kun kommentoit uudelleen. Yritin kännykällä julkaista kommenttia ja sormi lipesi "poista" -nappulalle...
   Ja kiitos aivan ihanasta kommentista:)

   Poista
 7. Näytät hehkuvalta. Ihana, pukeva huulipunan väri. -T

  VastaaPoista

Kiitos jo etukäteen kommentistasi!:)

Muistathan kommentoidessasi, että kommenttisi sävy kuvastaa sen antajaa, joten haluat varmaan esiintyä asiallisesti ja ystävällisesti?