maanantai 8. heinäkuuta 2013

h a n g o n k e k s i

Vietimme viime viikonlopun matkaten ympäri Lounais-Suomea. Lähdin vauvan kanssa aikaisin lauantaiaamuna ajamaan Hankoon. Sieltä poimin mukaani Regatassa kilpailleen mieheni ja suuntasimme Mynämäelle Karjalan kirkkoon vihkitilaisuuteen.  Jatkoimme autolla vielä Uuteenkaupunkiin juuri vihityn pariskunnan hääjuhliin. Häät olivat todella tunnelmalliset ja ihanat ja ajattelin tehdä niistä ihan oman kuvapostauksen. 

Ajoin vielä yötä vasten takaisin Hankoon, jossa majoituimme. Vaikka reissukilometrejä kertyikin viikonloppuna ihan kiitettävästi, niin oli kyllä aivan ihana reissu. Häät ja kesäinen Hanko ovat kyllä mainio syy maakuntamatkailuun. 


9 kommenttia:

 1. Niin kauniita kuvia olet taas ottanut. Mukavaa viikkoa teille! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Riina! :) Olen muuten yrittänyt jättää blogiisi kommenttia, mutta jostain syystä eivät näy. Voitko kurkata roskapostikansiosta?

   Poista
  2. Outoa, ei nimittäin ole roskapostissakaan. Sitäkin seuraan säännöllisesti ja ei ole tosiaan sinne mitään tullut. Missäköhän vika?!

   Poista
  3. No on kyllä! Kommentoin uusia kauniita hiuksiasi ja asua muutaman kerran. Tosi tylsää, mutta tiedät nyt kuiteknin että olet ollut mielessä:)

   Poista
 2. Kiva nähdä kuvia Hangosta. Lomalla olisi tarkoitus käydä siellä. Lähden sitten sieltä laivalla Bengtskärin majakalle. Olen vain joskus aikaisemmin piipahtanut kaupungissa työasioissa, mutta nyt on muutama tunti aikaa tutustua paikkoihin. Toivottavasti sää suosii :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hanko on kyllä niin kaunis kesäkaupunki! Suomen riviera:)

   Poista
  2. Minulle tuli kuvista ihan mieleen Visby.

   Poista

Kiitos jo etukäteen kommentistasi!:)

Muistathan kommentoidessasi, että kommenttisi sävy kuvastaa sen antajaa, joten haluat varmaan esiintyä asiallisesti ja ystävällisesti?