torstai 11. heinäkuuta 2013

b e a mkengät rizzo / housut marimekko / neule cos / huivi gucci / laukku balenciaga

Tällaisessa asussa viipotin kaupungilla eilen hoitamassa asioita. Kävin myös kurkistamassa muutamassa liikkeessä olisiko jotain kivoja alejuttuja vielä jäljellä, mutta mukaan tarttui tällä kertaa vain yksi täysihintainen juttu, nimittäin harmaa Isabel Marantin t-paita. Beamiin oli tullut aivan ihania uutuuksia Kenzolta ja Isabel Marantlta. Sieltä löytyy nyt myös niitä Kenzon tiikeri t-paitoja jos joku sellaista kaipailee.

5 kommenttia:

 1. Ihan mahtavia asukuvia taas! Kiva asu ja hienot housut! Looking good :)

  VastaaPoista
 2. Upea asu ! Tyylikkäänä olet ollut ostoksilla :) Kävin toissapäivänä Beamissä ja tosiaan ihania uutuuksia oli tullut Isabel Marantilta.

  VastaaPoista
 3. Vitsi miten tyylikkät housut! Nähtävästi jopa kaltaiseni vanhan epäilijän täytyy päästä katsastamaan Marimekon vaatepuoli, ensi tilassa... Todellakin looking goo-hood!!

  VastaaPoista
 4. Upea asu. Mahtavat housut :-) Hassu juttu - tilasin juuri tanaan Marimekon alesta topin joka on samaa kangasta kuin housusi. Nyt vaan peukut pystyyn etta se istuisi hyvin!

  VastaaPoista
 5. Upeaa jälleen kerran, ihanat housut!

  VastaaPoista

Kiitos jo etukäteen kommentistasi!:)

Muistathan kommentoidessasi, että kommenttisi sävy kuvastaa sen antajaa, joten haluat varmaan esiintyä asiallisesti ja ystävällisesti?