keskiviikko 26. kesäkuuta 2013

r e v i s i t

Tässä tulee nyt jälkijunassa tunnelmakuvia meidän Juhannuksesta jonka vietimme Turun saaristossa.
10 kommenttia:

 1. Upeita kuvia jälleen kerran! Minäkin vietin jussin Turun saaristossa - mutta se on aika laaja käsite. Heh! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos BagMiss! :) Juu, siellä saaristossa niitä saaria riittää;)

   Poista
 2. Mistä tuota juustoa saa? Oletan, että se on samaa mitä olen syönyt vaan Norjassa enkä ole koskaan tehnyt siitä havaintoja Suomessa :) Herkullisia kuvia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo juusto on ostettu Stockalta. Se on tosiaan norjalaista meesjuustoa (mysost). Olen nähnyt tuota juustoa stockan lisäksi juustokaupoissa ja cittarissa!

   Poista
 3. Komppaan BagMissiä - tosi hienoja kuvia, wow! Tintit löytyy meiltäkin ruotsiksi mutta Kalat Suomen luonnossa-kuva oli mun ehdoton suosikki :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Veera! :) Kokeilin uuttaa kameraa ja tässä lopputulos. Kalat Suomen luonnossa -kirja on ihan huippu! Olen lukenut sen jo monta kertaa läpi. Kalojen tunnistaminen on suosikkimökkiharrastuksiani. On aina yhtä jännää kokea verkkoja ja ihmetellä mitä kaloja verkkoon on jäänyt:)

   Poista
 4. Upeita kuvia ! Viimeinen kuva on kyllä super hieno.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sara S! Minulla on ihan samasta kohtaa laituria toinen kuva, jossa on mieheni cavalasi kädessään. Naurattaa aina kun näen tämän kuvan, kun kuvia vaihtaa nopeasti, näyttäisi siltä että mieheni pomppaa siihen eteen:D Sitä en blogissa julkaise, mutta se on eniten mieleeni <3

   Poista

Kiitos jo etukäteen kommentistasi!:)

Muistathan kommentoidessasi, että kommenttisi sävy kuvastaa sen antajaa, joten haluat varmaan esiintyä asiallisesti ja ystävällisesti?