sunnuntai 9. kesäkuuta 2013

d r i n k s

nahkahame täältä / musta laukku (sold out) täältä / toppi täältä / viininpunainen lompakko täältä / sandaalit (sold out) samankaltalaiset täältä / cartier love rannekoru*

Tein perjantaina tällaisen kollaasin, mutta pääsen muiden kiireiden vuoksi vasta nyt postaamaan tästä. Ajatus lähti tuosta Topshopin leokuvioisesta silkkitopista, johon ensimmäisenä ihastuin. Sama toppi on nähty myös ruotsalaisen muotibloggaajan Columbine Smillen päällä. Toisin sanoen, toppi tullaan varmasti myymään supernopeasti loppuun.

*Olen liittynyt nyt ensimmäistä kertaa blogiurani aikana affiliate -verkostoon. Aiemmin blogissani olleet vinkit ja linkit ovat olleet sellaisia joista en ole hyötynyt itse laisinkaan. Tämän uuden verkoston kautta voin saada mahdollisesti jotain tuloja tästä bloggaamisesta. Oman logiikkani mukaan on pelkästään reilua, että jos annan teille hyviä vinkkejä ja päätätte tehdä ostoksia vinkkausteni perusteella, voin itsekin siitä marginaalisesti hyötyä. Toivottavasti kaikki lukijat olette samaa mieltä. Merkitsen kaikki affiliate linkkejä sisältävät postaukset selkeästi commercial -tunnisteella. Tässäkin postauksessa vain osa linkeistä saattaa tuoda minulle jotain tuloja, joten edelleen kaikki suositukset joita teen ovat tuotteita joihin 100%:sti uskon. En siis valitse vinkkejä pelkästään tulonhankkimismielessä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos jo etukäteen kommentistasi!:)

Muistathan kommentoidessasi, että kommenttisi sävy kuvastaa sen antajaa, joten haluat varmaan esiintyä asiallisesti ja ystävällisesti?