keskiviikko 22. toukokuuta 2013

siloamook

Siloa&Mook:in nettisivut on avattu ja sieltä nappasin suosikkini AW13 mallistosta. Silmäkarkkia syksyiseltä tuntuvaan kevätpäivään.


Alla vielä video itse muotinäytöksestä. Olen menossa huomenna katsastamaan Pre Helsingin järjestämiiin Fashion Squat Partyihin näitä ihan livenä. Siellä esittelee mallistojaan Siloa&Mook:in lisäksi myös Sasu Kauppi, ensaemble ja Lepokorpi. Lippuja tapahtumaan saa Acolyth Storesta IsoRobalta.
2 kommenttia:

 1. Hih, hauska miten makuja on monenlaisia. En yhtäkään noista "pönköistä" vaatteista osaisi nähdä itseni päällä, en tykkää vaikka rakastan selkeitä ja graafisia linjoja joita noissa myös on, mutta...

  Kiitos kivasta blogistasi joka tapauksessa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Makuja on monenlaisia! Sehän tästä muotimaailmasta tekee mielenkiintoisen. Tykkään Siloa&Mook:in vaatteista todella paljon. Etenkin kun näin ne eilen livenä. Vaatteet olivat todella sulavia ja tehty laadukkaista materiaaleista. Kannattaa tutustua vaatteisiin muutenkin kuin lookbook -kuvissa niin voit nähdä ne ihan uudesta ulottuvuudesta:) Ja kiitos itsellesi kommentista!

   Poista

Kiitos jo etukäteen kommentistasi!:)

Muistathan kommentoidessasi, että kommenttisi sävy kuvastaa sen antajaa, joten haluat varmaan esiintyä asiallisesti ja ystävällisesti?