torstai 2. toukokuuta 2013

s t y l e b y m a r i a

Minulla on nyt kevätsiivous käynnissä. Olen saanut varastoitua ylimääräisiä tavaroita ja järjesteltyä keittiön kaapit uudelleen. Auringon säteiden paistaessa sisään syntyy aina vimma laittaa kotia kuntoon. Siivouksen myötä selasin vanhojan lehtiä läpi ja totesin, että ruotsalainen Elin Klingin luotsaama Styleby -lehti oli kestänyt parhaiten ajan kulua. Sekä muotijutut, että henkilöesittelyt tuntuivat edelleen freeseiltä. Juuri tämän vuoksi Styleby on ehdottomia suosikkilehtiäni. Tulipa sieltä skannattua Maria Tollemarkin tyylin esittelyjuttu. Kaunis klassinen tyyli jota on maustettu pienillä jujuilla. Tykkään.11 kommenttia:

 1. En ole koskaan lukenut Styleby-lehteä, mutta Elinin blogia seuraan. Ja tuon Tollemarkin Wakakuu-nettikauppa se vasta ihana onkin :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen Styleby -lehteä tosi lämpimästi. Itse juuri tilasin sen kotiin kun en ehdi enää lapsen kanssa kyttätä seuraavaa numeroa kaupoissa. Harmittaa etten ole ostanut aikoinaan kaikkia numeroita...

   Poista
 2. Kiitos muistutuksesta, pitää taas ostaa lehti, jos ei muuten niin Marian takia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eipä mitään Marjukka:) Tämä oli tosin vanha numero, joten sitä ei enää lehtipisteistä saa:( Mutta muuten kyllä kannattaa kurkata se uusin numero:)

   Poista
 3. Mäkin olen tykästynyt tuohon lehteen. Oliko tilaaminen kotiin helppoa, mitä maksoi?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Maiju, tein tilauksen sähköostilla ja vuodeksi eteenpäin. Tilaus oli kruunuissa, joten olisiko ollut 590? En muista nyt tarkkaan, mutta voin katsoa sen sinulle!

   Poista
  2. Eli tässä vielä hinnat:
   8 Issus ( 1 year) 547,00 kronor
   4 issus ( 6 months) 282,00 Kronor

   Poista
  3. Kiitos, pitääpä itsekin harkita tilausta, jäin nimittäin itsekin juuri äitiyslomalle :)

   Poista
  4. Kiva, nauti äitiyslomasta! Ja lehdestä:)

   Poista
 4. Styleby on ollut tovin munkin suosikkimuotiaviisi. Olen itsekin haikaillut sen tilaamista, mutta en löytänyt lehdestä mitään sähköpostia, jonka kautta se olisi onnistunut - yhden sähköpostiosoitteen kohdalla nimenomaan sanottiin, että ei tähän osoitteeseen tilauksia.

  Minkä sähköpostiosoitteen kautta onnistuit lehden tilaamaan? Kiitos, jos voit auttaa ja aurinkoista kevään jatkoa sinulle ja perheellesi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla sinusta Vimps! :) Taisin minäkin laittaa alunperin viestiä johonkin hassuun osoitteeseen, mutta tällaisen kautta tilaus sitten lopulta onnistui: pren.sty@bt.bonnier.se
   Aurinkoista kevättä sinnepäin myös:)

   Poista

Kiitos jo etukäteen kommentistasi!:)

Muistathan kommentoidessasi, että kommenttisi sävy kuvastaa sen antajaa, joten haluat varmaan esiintyä asiallisesti ja ystävällisesti?