sunnuntai 12. toukokuuta 2013

pin as you preach

Sain Sea That Sparkles -blogin Caralta haasteen, jonka ajattelin nyt toteuttaa. Olen tosi huono yleensä näiden haasteiden kanssa, mutta sain tämän kuitenkin aikaiseksi. Kyseessä on siis tyylihaaste ja tarkoituksena on kertoa omasta tyylistään kuvien avulla. En ole mikään haka kollaasien tekemisessä, joten ajattelin laittaa tähän postaukseen kuvia Pinterest -kansiostani. Siellä on niin kätevä "säilyttää" netistä löytämiään inspiroivia kuvia. 

Tulkaahan seurailemaan Tyylialkemistia Pinterestiin jos kuvista löytyi jotain inspiroivaa!

Inspiroidun erityisesti pariisitarten elegantista ja pelkistetystä tyylistä.Italialaisten tyylitaitureiden lookissa kiehtoo leikkisyys.

Minulle on tärkeää, että tyylissäni on joku juju, jonka vuoksi usein sekoitan vastakohtia keskenään. Maskuliinista ja feminiinistä. Grungea ja ladylikea. Kevyitä ja raskaita materiaaleja. Joskus yllätyksen saa lisäämällä arkiseen asuun suuren korun tai turkikseen armykuosia.Yksi monista seuraamistani tyyli-ikoneista on Garance Doré. Hänellä on ranskalainen tyyli hallussa korkokengän kärjestä viimeiseen hiuskiehkuraan asti. Meillä on jopa samoja vaatekappaleita kaapissamme.Kaikenkaikkiaan tyylini kulmakivi on se, että muotia ei tarvitse ottaa turhan vakasti.


Paitsi tietysti laukkuja. Ne ovat vastustamattomia.Haluaisin säilyttää etenkin kaikissa hintavimmissa hankinnoissa asenteen, että voin käyttää tuotetta vielä vanhoilla päivillänikin.


Heitän haasteen eteenpäin tyylikkäille miesbloggareille!

Jepsukka
ja
Private Blend Mikko

Olisi hauskaa kuulla oman tyylinne pohdintoja kuvien kera!

8 kommenttia:

 1. Kiitos hauskasta haasteesta ja kunniasta! Koitan koota tähän vastauksen pian. Ja onnittelut ensimmäisestä äitienpäivästä sinne! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos itsellesi ihanasta blogista:) Ja kiitos, olipa ihanaa tosiaan viettää ensimmäistä äitienpäivää.

   Poista
 2. Mun mielestä olit hyvin kiteyttänyt tyylisi, jossa on blogisi perusteella sekä ajattomuutta että tiettyä leikkisyyttäkin (ehkä pienten yksityiskohtien kautta, ethän sä missään karnevaaliasuissa kulje!). Se, että pystyy määrittämään oman tyylinsä kertoo jo paljon siitä, että se oma linja on ylipäätänsä olemassa - en ole varma, pystyisinkö itse samaan!

  Jään mielenkiinnolla odottamaan miesten vastinetta :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Hekku! Tässä sitä vuosien saatossa (ja bloginkin myötä) on toivottavasti tämä oma tyyli kehittynyt ja kehittyy yhä edelleen:)

   Poista
 3. Oi, niin tyylikkäitä kuvia ja juuri sinun näköisiä! Tuo on kyllä hyvä pointti, että muotia ei kannata ottaa liian vakavasti. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vaan Cara kivasta haasteesta!:)

   Poista
 4. Vastaukset
  1. :) Odotan innolla mitä ihania kuvia laitat!

   Poista

Kiitos jo etukäteen kommentistasi!:)

Muistathan kommentoidessasi, että kommenttisi sävy kuvastaa sen antajaa, joten haluat varmaan esiintyä asiallisesti ja ystävällisesti?