tiistai 28. toukokuuta 2013

l i l ylenkkarit nike / sukkahousut wolford /
nahkashortsit asos /
raitapaita gina tricot / huivi zara

Eilisen päiväkävelyn asua. Tämä onkin jo Instagrammissa seuraaville tuttu kokonaisuus.

6 kommenttia:

 1. upeasti olet hoikistunut synnytyksen jälkeen ! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, tämä on vähän tällainen onni onnettomuudessa tyyppinen tilanne. Lapsen allergioiden takia oma ruokavalioni on kovin rajattu, joten herkutkin on "joutunut" jättämään pois. Kerrankin elämässä ei laihduta, mutta paino tippuu:D

   Poista
  2. No voi harmi että vauvalla allergiaa mutta onhan se hoikistuminen piristävä asia. Itse olen nyt 8kk synnytyksestä 20kg kevyempi, on ihanaa jaksaa liikkua !! :)

   Poista
  3. Ja ihanaa kun mahtuu taas vaatteisiin ja on energisempi!:) Itselläni tuli 26 kiloa raskauden myötä ja ne kaikki lähti laihduttamatta pois noin kolmessa kuukaudessa. Sen lisäksi on lähtenyt ilmeisesti imetyksen ja tiukan allergiaruokavalion myötä kuusi kiloa. Huh, 80 voipakettia! Tosin kropan muodot eivät ole palautuneet ennalleen, vaan masun kohdalla on sellainen epämääräinen pikku kumpu.

   Poista
  4. Juu, sama homma. vaikka vaaka näyttää pienempää lukemaa kun ennen raskautta, ei kuitenkaan ne kireimmät skinny jeansit mahdu jalkaan. Ehkä jumppa auttaisi asiaan. ;-)

   Poista
  5. Ei kai tosiaan auta kuin aloittaa taas pilates:)

   Poista

Kiitos jo etukäteen kommentistasi!:)

Muistathan kommentoidessasi, että kommenttisi sävy kuvastaa sen antajaa, joten haluat varmaan esiintyä asiallisesti ja ystävällisesti?