perjantai 24. toukokuuta 2013

fashion squat

Tulli- ja pakkahuoneella eilen pidetyissä Fashion Squat Partyissä oli neljä hyvin erilaista mallistopresentaatiota. Siloa&Mook aloitti perinteisimmällä catwalk esityksellä. Vaatteet olivat luonnossa vielä loookbook kuviakin upeampia ja laadukkaat materiaalit pääsivät livenä oikeuksiinsa.

Sasu Kaupin valinta esittää omat kokoelmansa vanhassa tavarahississä oli rohkea ja hieno. Kauppi vangitsi clubkids -tunnelman täydellisesti. Ensaemlen visuaalinen valoshow, jossa mallit seisoivat liikkumattomina paikoillaan olisi varmasti ollut mieleenpainuva, mutta eturivin paikkoja oli rajoitetusti, eikä presentaatiota pystynyt kunnolla seuraamaan kuin vain sieltä eturivistä. Harmillista sinänsä, sillä muoti-installaatioita ei Suomessa hirveän usein nähdä.

Lepokorpi esitteli oman mallistonsa pienellä neliön muotoisella ruohomatolla. Koska mallit kävelivät ruohomatolla sekä neliön, että diagonaalin suuntaan, päästiin tässä presentaatiossa parhaiten nauttimaan vaatteiden detaileista. Näin arkitehtonisia ja kolmiulotteisia vaatteita pitäisikin ihastella joka suunnasta. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos jo etukäteen kommentistasi!:)

Muistathan kommentoidessasi, että kommenttisi sävy kuvastaa sen antajaa, joten haluat varmaan esiintyä asiallisesti ja ystävällisesti?