keskiviikko 17. huhtikuuta 2013

s a c

Kevätsiivous on käynnissä ja listaan taas huutonettiin (käyttäjätunnus: treschic) juttuja. Kannattaa kurkata jos vaikka löytyisi jotain kivaa itselle kesäksi!
10 kommenttia:

 1. huutonetin hakukenttöön kun syöttää treschic, ei löydy mitään. Harmillista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa! Pahoitteluni jos postaus on epäselvä. Siinä on nimittäin linkki sanan "huutonettiin" ("listaan taas huutonettiin (käyttäjätunnus: treschic) juttuja") suoraan siihen hakuun. Ja jos se linkki ei toimi niin kannattaa valita laajennettu haku jossa etsit myyjätunnus kentästä treschic -myyjänimeä:) Toivottavasti löytyy!

   Poista
 2. Mun mielestä on kuntoluokituksen väärinkäyttöä jos uudenveroiseksi luokittelee laukun, jonka kulmissa on vähänkään kulumia, se vaan EI ole uudenveroinen... :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muutin kuvausta "Hyvä":ksi ja vaihdoin kuvaukseen, että nahka on uudenveroista (paitsi tietysti niistä kulmista). Laukku on niitä pieniä erittäin huomaamattomia kulumia lukuunottamatta täysin samassa kunnossa kuin ostaessa. En ajatellut ihan loppuun asti kun valitsin kunnoksi uudenveroisen.

   Poista
  2. Ilmeisesti huonosti nukuttu yö vauvan kanssa sai minut näkemään kaiken muun "uudenveroisena" :D

   Poista
 3. Kiitokset vielä Jacquettasta. Laukun nahka oli vähän kuivahtanut, mutta käsittelin sen nahanhoitoaineella ja nyt nahka on selvästi joustavampi kuin aikaisemmin. Ja nahka on ihanan paksua materiaalia ja varmaan imisi enemmänkin hoitoainetta. Laukku on lisäksi juuri sopiva tarpeisiini.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitokset itsellesi supernopeasta maksusta:) Oli tosi kiva tehdä kauppoja kanssasi! Ja hienoa että sait nahan vielä uuteen eloon. Saanko udella mitä ainetta käytit? Itsellä olisi hakusessa joku luotettava nahanhoitoaine.

   Poista
 4. Käytin Woly perfect geeliä. Se sopii hyvin tuollaisille vähän paksummille ja rasvaisemmille nahoille. Yhden mustan harmahtavaksi muutuneen laukkuni väri palautui tuolla tuotteella hyvin. Varmaan muutkin geelit ja balsamit olisi hyviä tuollaiseen kunnostukseen. Ajattelin levittää vielä toisen kerroksen parin päivän kuluttua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vinkistä! Täytyy käydä itsellekin ostamassa ja ryhdistäytyä laukkujen huoltamisen saralla:)

   Poista

Kiitos jo etukäteen kommentistasi!:)

Muistathan kommentoidessasi, että kommenttisi sävy kuvastaa sen antajaa, joten haluat varmaan esiintyä asiallisesti ja ystävällisesti?