tiistai 12. maaliskuuta 2013

varmat kevään merkit vol 4loaferit zara / keepall louis vuitton /
takki isabel marant / aurinkolasit ray ban

Aurinkoista alkanutta viikkoa!

10 kommenttia:

 1. Mä olen katsonut noita samoja laseja - myös se vihreä versio on musta tosi kiva. Takki on myös kaunis. Kivaa alkanutta viikkoa sulle myös :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa Veera! Joo, mietin pitkään kumman version haluaisin. Ne on molemmat niin kivoja! Ja takki on second hand löytö:)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kiitos Noora! Aika mainio second hand löytö:)

   Poista
 3. Todella upeita second hand -löytöjä olet viimeaikoina tehnyt. Mistä tuollaisia aarteita kannattaa itse lähteä kuikuilemaan ?

  VastaaPoista
 4. Kiitos paljon! Salainen aseeni näin pienen vauvan kanssa (kun joutuu olemaan paljon kotona) on ebay:D

  VastaaPoista
 5. Ihana setti, en voi muuta sanoa! Olen itse aika aktiivinen ebayn käyttäjä, mutta toistaiseksi ihan muihin juttuihin kuin pukeutumiseen/muotiin liittyen...pitäisi varmaan sitäkin kokeilla!

  Gloria

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Gloria:) Joo, minulla on ebay:n mobiilisovellus jolla aina seuraan listattuja tuotteita. Tosi helppoa kun ei ehdi koneen äärellä niin paljon istua :)

   Poista
 6. Moi! Mistä löysit noi värikkäät Reiskat?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka! Nuo reiskat löytyi ebay:stä. Samantyyppisiä myy ainakin Mythere:sa -verkkokauppa: http://www.mytheresa.com/euro_en/rb3025-aviator-large-55-sunglasses-184374.html

   Poista

Kiitos jo etukäteen kommentistasi!:)

Muistathan kommentoidessasi, että kommenttisi sävy kuvastaa sen antajaa, joten haluat varmaan esiintyä asiallisesti ja ystävällisesti?