tiistai 12. maaliskuuta 2013

t o f f e e

Tänään kävin lounastamassa entisten kollegojen kanssa Raflassa. Pikkumies oli mukana ja nukkui koko lounaan läpi (!) kovassa puheensorinassa. Ilmeisesti nukkuu parhaiten hälinässä. Mene ja tiedä.

housut cos / neule filippa k
laukku prada / käsikoru philippe audibert


8 kommenttia:

 1. Hauskaa, että olitte lounastamassa pikkuisen kanssa! Ja hei oli kiva törmätä viikonloppuna!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli tosi kiva törmätä, täytyy ehdottomasti suunnitella jotain kivaa tekemistä keväämmälle:)

   Poista
 2. Tykkään asusi sävyistä ja elementeistä paljon. Muistan että meidän taapero nukkui parhaiten metelissä. Pieni esimerkki siitä, että ristiäisiin valmistautuessa nukkui sikeästi kun hiustenkuivaaja oli päällä, heti kun sammui, niin heräsi. Joten nokkelana käytin hiustenkuivaajaa hyväksi ja pidin sitä päällä, vaikka tukka oli jo laitettu, että sain valmistautua rauhassa juhlia varten. :) Nautihan vielä ajasta, kun saat lounastaa rauhassa, aina se ei tule olemaan varmasti yhtä helppoa. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Riina! Mahtava vinkki tuo hiustenkuivaaja. Sain anopilta vinkin että vauvat tykkäävät kun varpaita puhaltelee kuivaajalla (ihan pienimmillä lämmöillä ja tehoilla tietysti). Olen kokeillut sitä muutaman kerran ja se todella toimii:D Täytyy siis jättää kuivaaja muuten vaan puhaltelemaan vaikka seinään jos pelkällä äänellä olisi rauhoittava vaikutus!

   Poista
 3. Hauska kuulla, että poikasi nukkui kiltisti koko lounaan ajan. Kyllä lapset osaavat olla niin yllätyksellisiä välillä, nukkuvatkin silloin kun sitä vähiten odottaisi :)
  Rafla on lemppari paikkojani Helsingissä. Ihastelin sinun pikkulaukkuasi, kerrassaan upea ! Käy kurkkaamassa uusi Miu Miun clutchini :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, täytynee kuluttaa aamupäivät aina kaupungin vilinässä eikä kodin hiljaisuudessa:) Tosin minulla on kyllä aina radio päällä ja en varo kodin ääniä kiun pikkuinen nukkuu, mutta ilmeisesti tuo ravintolan hälinä oli juuri sopivan tasainen pienen nukkutamiseen.
   Kiitos, pikkuinen Prada on tosi kätevä nyt kun molemmat kädet työntää vaunuja.

   Poista
 4. Mistä olet ostanut tuon Philippe Audibertin rannekorun? Se on kertakaikkiaan ihana, vastaavaa olen jo pitkään etsinyt.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Minni! Olen saanut korun lahjaksi, mutta tiedän mistä se on ostettu kun vinkkasin ostopaikan miehelleni:) Eli Outnet -nimisestä Net-a-porter:in outlet nettikaupasta.

   Poista

Kiitos jo etukäteen kommentistasi!:)

Muistathan kommentoidessasi, että kommenttisi sävy kuvastaa sen antajaa, joten haluat varmaan esiintyä asiallisesti ja ystävällisesti?