tiistai 5. maaliskuuta 2013

s u k u p o l v e n v a i h d o s

Olen seurannut muotiviikkoja nyt Flipboardin avulla. Siihen saa kätevästi tuoreimmat muotiuutiset luettavaksi. Eilen koin jonkinlaisen järkytyksen ja epäuskon kun näin tuoreet kuvat Saint Laurent muotitalon näytöksestä. Luulen etten ollut varmaan ainua joka koki saman nähtyään Hedi Slimanen suunnitteleman syksy 2013 näytöksen. Ihan kamalaa kuraa. Tuntuu että koko muotitalon uudistus on ollut yhtä katastrofia toisen perään. Tässä tapauksessa ei ainakaan voi puhua onnistuneesta sukupolvenvaihdoksesta. Vai mitä mieltä olette?

4 kommenttia:

 1. No ei valitettavasti...ole onnistunut siis. Jo Yves nimen pudottaminen oli jotenkin tosi outoa... Ok, siina personoituu brandi ehka business-mielessa liikaa yhteen henkiloon, mutta ei se ainakaan nain kuluttajan nakokulmasta haitannut taloa ollenkaan, painvastoin. Ikavaa etta vaatteet olivat noin epaonnistuneita. Kukahan noita kayttaisi?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä. Se Yves:in pois tiputtaminen oli jotenkin tosi huonosti hoidettu ja nyt vielä tällainen mallisto. Ehkä Slimane haluaa tehdä jonkun statementin omasta roolistaan huippubrändin suunnittelijana, että uskaltaa tehdä jotain noin "hurjaa". Courtney Love oli kommentoinut mallistoa jotenkuten niin että vihdoin joku suunnittelija tekee grungen oikein. On vaan mielenkiintoista tietää kuinka moni YSL:ään pukeutunut suostuu maksamaan noista retkuista YSL hintoja.

   Poista
 2. Hedi on onnistunu pilaamaan legendaarisen muotitalon dna:n kyllä melko tavalla. Tiiä sitten kuinka kauan PPR kattelee tota toimintaa, hah.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen ihan samaa mieltä. Jännä katsoa miten tuossa sopassa käy. Harmi vaan huippubrändin kannalta.

   Poista

Kiitos jo etukäteen kommentistasi!:)

Muistathan kommentoidessasi, että kommenttisi sävy kuvastaa sen antajaa, joten haluat varmaan esiintyä asiallisesti ja ystävällisesti?