perjantai 29. maaliskuuta 2013

r u s s e l

Victoria's Secret malli puhumassa itsetunnosta. Jos aihe kiinnostaa, niin kannattaa katsoa alla olevan video, jossa Cameron Russell puhuu mallina olemisesta ja muotikuvista, sekä siitä miten muotikuvat vaikuttavat ihmisten mieliin. 


(kuva: vogue.de)
Minkälaisia ajatuksia video teissä herätti?

7 kommenttia:

 1. Oli todella mielenkiintoinen ja pysäyttävä video!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, olen samaa mieltä. Jotenkin mukavaa nähdä kiihkoton muistutus muotikuvien "vallasta".

   Poista
 2. Hyvin kiinnostava video, kiva että nostit tämän postauksen aiheeksi! Analyyttiset tarkastelut näiden nk. "kiihkoaiheiden" tiimoilta ovat aina niin tervetulleita! Kiitänpä samalla vielä erikseen blogistasi, olen silmäillyt tätä jo vaikka kuinka ja kauan, mutta häpeäkseni kommentointi on aina jäänyt... Pidän kovasti kauniista tavastasi kirjoittaa ja kuvata! Aurinkoa sinulle ja perheellesi X

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hurjan kiva että sinäkin pidit videota mielenkiintoisena! :) Juurikin hyvä kiihkoton esitys aiheesta. Ja kiitos vielä kannustavista kehuista:)

   Poista
  2. Kävin kurkkaamassa blogiisi ja ihastuin toden teolla! Yksi kyssäri vaan mietityttää: Miten blogissasi toimii kommentointi? Vai oletko poistanut sen?

   Poista
  3. Kiitos hei kun huomasit, tässä on ollut Bloggerin kanssa viime aikoinan n i i n takkuista, ja nyt näköjään kommentointi on myös pudonnut pois. Nice. No, mulla on kohta 4 tunnin stop-over tylsällä lentokentällä, nyt tiedän mitä ryhdyn rukkailemaan siellä... Kiitos kaunis sanoistasi, luetaan siis toisiamme jatkossakin!

   Poista
  4. Ok, hyvä että pystyin olemaan avuksi! Lisäsin sinut jo tuonne sivupalkkiini. Pläräsin jo pitkän listan postauksiasi läpi:)

   Poista

Kiitos jo etukäteen kommentistasi!:)

Muistathan kommentoidessasi, että kommenttisi sävy kuvastaa sen antajaa, joten haluat varmaan esiintyä asiallisesti ja ystävällisesti?