torstai 7. maaliskuuta 2013

n i m i ä i s e t

Poikamme nimiäiset ovat tämän kuun lopussa ja olen tässä mietiskellyt asua niihin. Nimenantojuhlat pidetään mieheni vanhempien luona ja niihin on kutsuttu vain ihan lähimmät sukulaiset. Mitään juhlakaavaa meillä ei tule olemaan, vaan alkumaljojen ja niihin kuuluvan nimenpaljastuksen jälkeen on luvassa vapaata seurustelua ja ruokaa.

Onko lukijoilla kokemusta nimenantojuhlista? Olisi hauska kuulla onnistuneita ideoita tuollaisiin vapaamuotoisempiin juhliin.

Ajattelin pukea päälle tuon pitsisen H&M -äitiysmekon (joka leikkauksensa puolesta menee myös  ihan tavallisena mekkona), Pradan jakun, fendin vyön, mustat sukkahousut ja mustat avokkaat. Asusteiksi valitsen vihki-ja kihlasormusten ja kellon lisäksi tuon Philippe Audibert - rannekorun
4 kommenttia:

  1. Meillä nuo juhlat ovat olleet hyvin vapaamuotoiset, sellaiset kotoisat perhejuhlat. Ohjelmaksi riittää hyvin juuri nimen kertominen ja juhlan sankarin ihastelu. Nimettävän äitinä olen molemmilla kerroilla satsannut mukavuuteen lähinnä imettämistä ajatellen. Vaikka vauva noissa juhlissa onkin ollut pääosin muissa syleissä kuin äidin, niin jossakin vaiheessa tarvitsee kuitenkin imettää ja esimerkiksi kotelomekosta voi olla hankalaa kuoriutua sitä varten... Hauskoja juhlia teille. Ja onnea vielä koko perheellenne. -MK

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva, kuulostaa tosi samankaltaisilta kuin oltiin meille ajateltu! Itsekin mietin tuota kotelomekkoa ja imettämistä, joten taidan sittenkin laittaa housut ja napitettavan silkkipaidan tuohon alle:) Ja kiitos vielä onnitteluista!

      Poista

Kiitos jo etukäteen kommentistasi!:)

Muistathan kommentoidessasi, että kommenttisi sävy kuvastaa sen antajaa, joten haluat varmaan esiintyä asiallisesti ja ystävällisesti?