torstai 28. helmikuuta 2013

c a m e l e o n t t i

Ihanaa kun päivästä löytyy pieni hetki jolloin ehdin postamaan jotain! Vauva-arki on niin intensiivistä. Etenkin kun pienen masuvaivat ovat vieneet hurjasti energiaa ja olenkin yrittänyt itse nukkua samoihin aikoihin kun vauva on nokosilla. 

Kiitos kauniista sanoistanne ja edelliseen postaukseen tulleista onnitteluista! Ne lämmittivät hurjasti mieltä vaikken alkutohinoissa niihin ehtinytkään reagoida. Jokainen sai hymyn huulilleni.

Tässä kuvia Bugaboo Cameleon 3 vaunuistamme. Otin ne eräänä kauniina päivänä vaunulenkin aikana. Hoitolaukku on Marc by Marc Jacobs:in (ja osoittautunut ihan huippukäteväksi tilaihmeeksi!) ja vaunuverho on teetetty ompelijalla Johanna Gullichsenin kankaasta. 
Aurinkoista loppupäivää kamut!


9 kommenttia:

 1. Hienot rattaat! Ja voimia vauva-arkeen, tiedän tunteen.. Meidän pienin oli alkuun tosi levoton ja kitisevä varsinkin iltaisin. Kolmen kuukauden jälkeen helpotti yhtäkkiä, nyt 4 kk ikäisenä on jo varsin seesteinen tapaus. Koti on hänelle kylläkin paras paikka, vieraassa paikassa herkemmin hermostuu. Mutta joo, vaikka vauva on suht iisi, kyllä väsyttää, eikä ihmekään keskimäärin 6h yöunilla ja siihen lisäksi vielä vilkas kotihoidossa oleva kaksivuotias.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Anna! Voimia tämä koliikkilapsen hoitaminen kyllä vaatii. Onneksi nyt ollaan siinä kuuden viikon (kuulemma) pahimmassa vaiheessa ja tästä sen pitäisi vain helpottua. On uuvuttavaa katsoa kun toisella on paha olla eikä voi oikein muuten auttaa kuin itse pysyä rauhallisena ja tarjota pienelle paljon läheisyyttä. Huh, kylmä hiki tulee otsalle kun ajattelenkin että tässä rumbassa olisi vielä toinen lapsi. Tsemppiä myös teille :)

   Poista
 2. Vauva-arki voi olla tosi raskasta mutta niin ihanaa. Voimia sinulle ja onnittelut poika vauvan syntymän johdosta ! Nauti keväästä ja uudesta vaiheesta elämässäsi täysillä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sara S.! Onneksi päivät ovat olleet kauniin aurinkoisia ja kevättä kohti ollaan menossa :)

   Poista
 3. Hei! Ihanaa kun pääsit kirjoittelemaan.
  Onko tuntunut rankalta yhdistää vauva ja koira arkeen?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa taas miettiä muutakin kuin seuraavaa syöttöä ja vaipanvaihtoa :D Koiran ja vauva-arjen yhdistäminen on muuten onnistunut mielestäni mutkattomasti, mutta hiljattain kun koiralla oli vatsatauti niin arki oli kyllä aika kaaosmaista..Etenkin kun mies joutuu tekemään pitkää päivää koska opiskelee ja tekee töitä samaan aikaan.

   Poista
 4. Mistä olet hankkinut tuon vauvanhoitolaukun? Onko kyseessä Eliza-malli? Meilläkin olisi hoitolaukun osto edessä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Maiju, näitä hoitolaukkuja ei tietääkseni saa mistään Suomesta joten tilasin omani Ebay:stä. En yhtään tiedä mikä tuon mallin nimi on. Laitoin Ebay:hin hakusanaksi Marc by Marc Jacobs diaper bag :D Mielestäni ko. merkillä ei ole kuin tämä yksi vaippakassimalli, jota saa eri kuoseissa. Tämän lisäksi minulla on myös pienempi Prada nylon laukku, mutta sitä käytetään vain hyvin lyhyillä retkillä varahätänä kun isoa laukkua ei halua ottaa mukaan :)

   Poista
 5. Niin tyylikkäät varustukset teillä ;) Paljon tsemppiä vauva-arkeen! Odotan jännittyneenä miten meidän käy.

  VastaaPoista

Kiitos jo etukäteen kommentistasi!:)

Muistathan kommentoidessasi, että kommenttisi sävy kuvastaa sen antajaa, joten haluat varmaan esiintyä asiallisesti ja ystävällisesti?