tiistai 15. tammikuuta 2013

f o u n d

(kaikki kuvat: vsdresscode)

Kun oma pukeutuminen koostuu verkkareista ja t-paidoista, niin on ihana löytää superinspiroivia blogeja joissa kuvakarkkia riittää blogin alusta loppuun. Eilen googletellessani Phillipe Audibert:in koruja törmäsin blogiin nimeltä V's dresscode. Tästä on hyvä ammentaa sitten kun masu on poissa pukeutumisen tieltä.

8 kommenttia:

 1. Näiden kuvien inspiroimana tilasin itselleni sinisillä peililinsseillä olevat aviator-aurinkolasit. Tulisivatpa nopeaa :)

  -l

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hauskaa! :) Minullakin on posti tuomassa peililasit. Tosin läpinäkyvillä kehyksillä ja oransseilla peililinsseillä:) Mistä tilasit omasi?
   Tällä neidillä on kyllä niin uskomaton aurinkolasikokoelma että huh!

   Poista
 2. Tykkäsin, kiva kun on paljon inspiraatiokuvia ja kallista/edullista yhdistettynä. Tuli kyllä kevään kaipuu, kun pääsisi kuiville kaduille eli voisi käyttää mitä tahansa kenkiä!
  Tsemppiä loppumetreille, Katri!

  Gloria

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva että tykkäsit Gloria!:) Minustakin hän oli blogissaan onnistunut tosi hyvin yhdistämään kallista ja edullista omaperäisellä tavalla. Odotan myös innolla parempia kenkäkelejä!
   Kiitos vielä tsempeistä:)

   Poista
 3. olipas inspiroiva blogi! Kiitos vinkistä!

  VastaaPoista
 4. Hei, uusi lukija hehkuttaa noita viininpunaisia kenkiä, ja muutenkin blogistin tyyliä! Juuri eilen kiroilin, kun piti taas kiltisti vetää matalapohjaiset, turkisvuoriset ja typerän käytännölliset kengät jalkaan - mä haluan jo kesän ja korkkarit!

  VastaaPoista
 5. Kiitos blogi linkistä, olen nähnyt hänen kuviaan aikaisemmin, mutten tiennyt blogin osoitetta.
  Onnea odotuksen loppumetreille <3

  VastaaPoista

Kiitos jo etukäteen kommentistasi!:)

Muistathan kommentoidessasi, että kommenttisi sävy kuvastaa sen antajaa, joten haluat varmaan esiintyä asiallisesti ja ystävällisesti?