lauantai 3. marraskuuta 2012

a c c e s s o r i z i n g

Kuvassa myötäpäivään ylhäältä alas:
1) Littlephant Circus -vaunulelu (Lekmer.fi)
2) 2ME Lämpöpussi (Lekmer.fi)
3) Bugaboo mukiteline (Vaunuaitta)
4) Prada -kangaslaukku vaippalaukuksi
5) Missoni -torkkupeitto (Missoni Home)
6) Bugaboo Cameleon -talvirenkaat (Vaunuaitta)
7) Kurtis Babypeace -vaunuverho
8) Ikea -lampaantalja (Ikea)

Malttamattomana odottelen edelleen niitä vaunujani saapuvaksi. Sillä aikaa on mukava miettiä jo valmiiksi miten niistä tekisi omannäköiset. Tarjolla on paljon sekä Bugaboon, että muiden valmistajien lisävarusteita. 

Miten te lukijat olette tehneet vaunuistanne omannäköiset? Onko jotain hyviä vinkkejä mitä vaunuihin kannattaisi ainakin hankkia?

7 kommenttia:

 1. Nuo talvipyörät on kyllä ehdottomat. Vaunuverho on kätevä, kaunis ja peittoaa harsokankaat 6-0. Bugoboon oma sadesuoja oli mielestäni aika hankala, joten meillä oli käytössä Brion vanhojen vaunujen musta sadesuoja, oli mielestäni kätevä ja kaunis (lue huomaamaton). Aurinkovarjo ja lisäosana hankittava kesäkuomu ovat myös harkinnan arvoisia.

  Petrasofia

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vinkeistä Petrasofia!:) Olen kuullut että se Bugaboon sadesuoja on varsin hankala ja olen jopa katsonut youtubesta videoita joiden avulla sen suojan saa helpommin paikalleen:D

   Poista
  2. Buggigsiin saa käsityöläisiltä esim ebaystä näppärästi päällisiä turvakaareen, ja vaikka niihin nauhoja joita voi isompi räpeltää ja ehkä viihtyy paremmin. eli hakusanaksi bumper bar cover bugaboo
   samoin sieltä löytyy myös kuosillisia istuinpehmusteita jos yksiväriset joskus kyllästyttää

   Poista
 2. Samaa sanoisin siitä Bugisten sadesuojasta. Todella ärsyttävä käyttää, vie paljon tilaa ja lapsi on jo kastunut siinä vaiheessa, kun edelleen tappelet sen suojan kanssa. Meillä on myös käytössä Brion musta sadesuoja - saa esim Stockalta. Sadesuojiahan saa myös joistain nettikaupoista eri kuoseilla eli siinä voisi olla yksi tapa tuoda sitä jotain... Lekmerillä näyttäisi olevan just tuota Elodie Detailsiä mitä joskus katsoin.
  http://lekmer.fi/lapsi-ja-vauva/lastenvaunut/lisaosat-ja-tarvikkeet/elodie-details-sadesuoja-rockabilly-dot#.UJeKG2nxT10
  Kesäkuomua suosittelen minäkin ja niitä saa mukavasti eri väreissä. Meillä on valkoinen vai olisiko virallisesti luonnonvalkoinen. Todella kätevä kesällä ja tuo sitten jotain uutta vaunuihinkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vinkeistä Betty! Olenkin katsonut noita Elodie Detailsin suojia, niissä oli tosi kivoja kuoseja.

   Poista
 3. Minulla ei lapsia vielä ole, mutta kyllä kaikki perheelliset ystäväni hehkuttavat Bugaboon rattaita:) Sekä Ticket to Heavenin lämpöpussi/untuvapussi on kuulemma ihan paras <3

  Ihana masu sulla kyllä ja upealta mama näyttää itsekin :)

  VastaaPoista
 4. Meiltä löytyy juurikin mustat Bugaboot ja lisävarusteina hyödyllisiksi olen kokenut ainakin lämpöpussin (Bugaboon oma joka sopii myös muihin Bugaboon malleihin) , vaunuverho on myös kätevä silloin kun lapsi on vielä pieni ja nukkuu paljon vaunuissa. Talvipyörät tässä säässä on myös ehdottomat. Kesäisin meillä on käytössä istuinsuoja joka poistaa kosteuden iholta ja näin ollen kesäkuumallakin lapsen on mukava istua rattaissa. Suoja on helppo irroittaa ja pestä, suojaa myös hyvin rattaita kaikelta ruualta ja muulta sotkulta mitä tuollainen taapero saa aikaan. :) kesäisin etenkin ulkomaan lomamatkoilla käytössä on myös päivänvarjo. Niin ja se mukiteline, se on must. Huomaat sitten kun vauva on syntynyt ja ainut hetki nauttia kahvi rauhassa on vaunukävelyllä kun vauva nukkuu. :)
  Lisävarusteitahan on vaikka mitä. Parhaiten huomaa ehkä sitten käytössä että mille on itsellä tarvetta. Mukavaa loppuodotusta ja vauvatavaroiden filistelyä.

  -Tintti-

  VastaaPoista

Kiitos jo etukäteen kommentistasi!:)

Muistathan kommentoidessasi, että kommenttisi sävy kuvastaa sen antajaa, joten haluat varmaan esiintyä asiallisesti ja ystävällisesti?