torstai 13. syyskuuta 2012

s y l v a n a(kuvat: vogue.com)

Olen tallettanut tämän Vogue -lehden kuvasarjan koneelle joskus alkuraskauden aikaan. Tällaisia tyylikkäiden odottavien äitien kuvakertomuksia toivoisi nähtävän lehdissä enemmänkin. Tämä kuvasarjan mallina on Sylvana Ward Durrett, joka työskentelee Amerikan Voguessa Director of Special Events -tittelillä.

8 kommenttia:

 1. Juu, ei ole mikään pakko raskaanaollessa kulkea miesten isoissa teepaidoissa ja verkkareissa. Voi myös pukeutua nätisti ja kiva että näitä muotikuvia myös on raskaana olevia naisia.. Sitä vaan ei koskaan tiedä miten oma kroppa muuttuu raskauden aikana. Mulla ainakin vatsanpyöristymisen lisäksi pyöristyi myös takapuoli ja reidet. Toisilla ei kerry mitään ylimääräistä muutakuin maha vain kasvaa.. Korkokenkiä ei kyllä pysty käyttämään kun painoa on. Sen tulet viimeistään parin kk.n sisällä huomaamaan. ;-) onnellista odotusta !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, tuollaisia tapauksia joilla vain se masu näkyy kutsun "huippumalliraskauksiksi" :D Minullekin on tullut extraa muualle kuin pelkästään masuun ja mielestäni se on pelkästään luonnolista. Mutta näistä kauniista kuvista saa ihanasti inspiraatiota omaan äitiyspukeutumiseen vaikkei mallin vartalolla olisi siunattukaan:)

   Poista
  2. Totta, ihmettelen näitä huippumalliraskauksia. :D Ei muakaan tää pyöristyminen ole ahdistanut. Luonnollista se on mutta ( laskettuun aikaan 9pv aikaa ja tähän asti +17kg ) onpahan vararavintoa ja mistä lähteä pudottamaan sitten joskus. :-)

   Poista
  3. Voi, sinulla on ihan lähellä la. Olet varmaan tosi innoissasi. Minulla menee vielä monta kuukautta ennenkuin la on lähellä. Enkä ole nyt hetkeen käynyt edes vaa'alla, mutta ma on neuvola joten punnitus odottaa..:D

   Poista
 2. Mä en oikein raskausaikana löytänyt mistään mitään kovin nättejä mammavaatteita, tuntuu että tarjolla oli paljon trikoorättejä. Neulemekot toimi minulla loistavasti ihan loppumetreille. Mulle tuli kyllä aika paljon extraa muuallekin kuin mahaan, 26 kg kaikkiaan :) Lähti kyllä sitten tosi nopeasti poiskin, kun pääsi vauvelin kanssa päivittäin vaunulenkeille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. oho, 26 kg on jo melkoinen saavutus ! :D

   Poista
  2. Minäkään en ymmärrä miksi odottavan on kuljettava pelkissä huonolaatuisissa trikoovaatteissa. Onneksi olen bongannut muutamat kivat asut ihan ketjuliikkeistä (TopShop ja H&M). Trikootuotteetkin voidaan tehdä laadukkaasta materiaalista ja kivoilla leikkauksilla.
   Kiloja tulee jokaiselle ihan luonnollisesti, aina ei voi päättää kuinka paljon niitä itselle tulee ja hyvä kuulla että ne myös saa tiputettua raskauden jälkeen järkevästi.

   Poista
 3. Todella kaunis tuleva äiti Sylvana! Varmasti näistä saat inspiraatiota omaan odotukseesi roppakaupalla! :) Tuossa yhessä kuvassa näyttää jotenkin hassusti, ettei ole toista jalkaa, mutta muuten tosi ihania kuvia. :) http://vivivinna.blogspot.com.es/

  VastaaPoista

Kiitos jo etukäteen kommentistasi!:)

Muistathan kommentoidessasi, että kommenttisi sävy kuvastaa sen antajaa, joten haluat varmaan esiintyä asiallisesti ja ystävällisesti?