maanantai 13. elokuuta 2012

s t y l e b yTässä Styleby -lehden numeroista 11 ja 10 mielenkiintoiset tyyliartikkelit Ilona Hamer:sta ja Ezgi Kiramer:sta. Styleby:sta on tullut minulle sellainen lehti jonka seuraavaa numeroa odotan aina kuin kuuta nousevaa, se on täydellinen paketti mielenkiintoisia haastatteluita, hyviä vinkkejä ja silmiähiveleviä tyylijuttuja. (Klikatkaa kuvia suuremmaksi)

9 kommenttia:

 1. Mulle tulee itselle Elle ja Trendi, yritän kaikinvoimin ehtiä ne lukemaan. Joskus oikein harmittaa, kun ei edes ehdi edes nauttimaan kunnolla, kunhan nyt saisi luettua, kun tilattukin on! ;) Tuohon lehteen olisi kyllä ilo tutustua. Ehkä pitäisi joskus ?Akateemisesta? käydä katsomassa. :) Tiedätkö, mä olen kelaillut monta päivää sitä sun myynnissä ollutta Balenciagan laukkua. Katsoin niitä My Theresasta, muutama päivä ennen kun laitoit sen myyntiin. Samaa mallia, mutta eri väriä. Tosin violettikin kyllä sopisi mulle.. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä en tilaa mitään lehteä tällä hetkellä juuri sen takia ettei niitä ehdi lukea. Ostelen irtonumeroita yleensä Oliviasta, Trendistä tai (harvemmin) Gloriasta. Ulkomaisista suosikkini on Harper's Bazaar (US) ja tuo Styleby. Olen tainnut ostaa melkein jokaisen ilmestyneen Styleby:n, niin hyviä ne ovat olleet. Minusta niitä on myynnissä tosiaan Akateemisessa, mutta ainakin tuossa Kasarmitorin S-Marketissakin:D
   Niin ja alensin sitä Balenciagan hintaakin tuolle huudossa jos vielä kiinnostaa?:)

   Poista
 2. Tykkään kanssa! Olen lukenut ihan alkumetreiltä asti ja vaikka ne ensimmäiset numerot ei olleet mitään huippuhyviä niin jatkoin tarmokkaasti Styleby:n lukemista ja onneksi niin koska nyt lehdestä on tullut super hyvä. Varmaankin paras ruotsalainen muotilehti tällä hetkellä, hakkaa Ellen ja DV:n (jota en voi ostaa ihan vaan nimen takia. Damernas. Värld. Huh!) mennen tullen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minullakin oli usko korkealla, vaikka alussa julkaisu vähän haparoikoin:D Mutta todella hakkaa monet lehdet mennen tullen! Ja mielestäni jotenkin miellyttävästi niitä mainoksia ja oikeanlaisia mainoksia. Niissä kun on lehdissä usein sellainen hieno raja. Ja nuo ihanat Coveteur -henkiset tyylijutut, ah!

   Poista
 3. Onpas kivannäköinen lehti, en oo ennen kuullutkaan, tosin asunkin keski-euroopassa. Inspiroivia kuvia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa kurkata lehden verkkosivuilta jos et pääse fyysisesti siihen tutustumaan! Ja Elin Kling:in blogiin julkaistaan aina otteita uusimmasta numerosta:)

   Poista
 4. No nyt harmittaa etten ostanut StyleBy lehtea kun kavin Suomessa. Katsoin vaan etta nayttaapa mielenkiintoiselta mutta ostin Glorian vanhasta tottumuksesta...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi harmi! Styleby:sta voisi kysyä jos heillä on esim. iPad versiota olemassa?

   Poista

Kiitos jo etukäteen kommentistasi!:)

Muistathan kommentoidessasi, että kommenttisi sävy kuvastaa sen antajaa, joten haluat varmaan esiintyä asiallisesti ja ystävällisesti?