tiistai 21. elokuuta 2012

h ö s t


nilkkurit stocka / sukkahousut mamalicious /
mekko topshop maternity / takki h&m /
huivi gant / laukku fendi

10 kommenttia:

 1. Olet kylla todella suloinen tuon mahasi kanssa! Ja edelleen erittain chic!

  On upeeta olla raskaana talvella..kun on sisainen pikku patteri lammittamassa. Mulla on ollut se onni kerran (synnytin Helmikuussa) ja oli kylla paljon helpompaa kuin olla raskaana kesahelteilla. Taman talven ylisuuret takitkin ovat ihan omiaan odottajalle ;-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) Voi kiitos! Tämä masu asettaa kyllä ihan uusia ulottuvuuksia asujen valintaan (varsinkin niiden joiden toivoisi olevan akselilla work appropriate+chic), mutta tähän asti pukeminen ei ole tuskastuttanut. Olen sellainen vilukissa, että odotan innolla pikkupatterin lämmitystä kylmemmillä ilmoilla.

   Poista
 2. Olen näemmä pitänyt pientä taukoa blogien seuraamisesta ja tulinkin nyt ensimmäistä kertaa elokuun aikana tänne, joten huomasin nyt vasta iloiset uutiset ja uuden mama-tunnisteen sivupalkissa. :) Oikein paljon onnea Katri! Ja olet kovin kaunis. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Katja hurjan paljon kauniista sanoistasi:)

   Poista
 3. Onnea Katri, olisinpa itse ollut yhtä tyylikkäänä odotusaikana :)
  Takkiasiaan vielä kommenttia että omani sain marraskuussa ja jo silloin loppuvaiheessa rinnat olivat kovin kylmänarat, eli ainakaan mitään kovin avonaista en suosittele.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos:) Joo, koin jo ensimerkkejä kylmänarkuudesta purjehtiessani kun jouduin laittamaan villahuivin extralämmitykseksi purjehdushaalarin alle. Tuohon takkiin mahtuu rintojenkin kohdalle hyvin extralämmikettä tarvittaessa:)

   Poista
 4. Voi että, kovasti onnea odotukseen! Ihana uutinen! Sattuuko lähipiirissäsi olemaan muita tulevia äitejä tällä hetkellä? Se on hurjan ihanaa pystyä vaihtamaan tuntemuksia samassa tilanteessa olevien kanssa. Nauti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Olen siitä onnekkaassa tilanteessa, että kaksi läheistä ystävää ovat juuri viimeisillään raskaana ja muutamalla on jo pienokainen. Olen siis saanut arvokkaita neuvoja ja tukea tämän asian kanssa:)

   Poista
 5. Todella nätin näköinen ja tyylikäs olet tuossa asussa. Ihanan mallinen tuo mekko :)

  VastaaPoista

Kiitos jo etukäteen kommentistasi!:)

Muistathan kommentoidessasi, että kommenttisi sävy kuvastaa sen antajaa, joten haluat varmaan esiintyä asiallisesti ja ystävällisesti?