tiistai 14. elokuuta 2012

g u c c i o g u c c i


Stockmannille on avattu hiljattain Guccin shop-in-shop, jonka valikoima koostuu kelloista sekä koruista. Tänään minulle tarjoutui tilaisuus päästä kuulemaan tarkemmin uudesta shopista ja Guccin kellonvalmistuksen historiasta. Esityksen jälkeen yleisöstä esitettiin kysymys siitä, milloin Gucci tulee Suomeen myös laukkujen ja asusteiden osalta. Vastaus oli diplomaatinen "en ole valtuutettu kommentoimaan".

Vaikka laukkufanille pelkkä kellojen ja korujen rantautuminen onkin hienoinen pettymys, niin silti se antaa toivoa huippumerkkivalikoiman laajentumisesta Helsingissä. 

Ja löysinhän minä sieltä Guccin korujen joukosta myös oman suosikkini, hopeisen bambukäsikorun.

8 kommenttia:

 1. Mä kävin kans melkein heti kurkkaamassa tuon shopin, kun se aukesi. Olin tosi pettynyt, kun huomasin, että siellä oli vain koruja... Tuo rannekoru on melkein kuin se Bamboo bagin kantokahva, aivan ihana siis! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suomessa joudutaan aina odottaamaan pitkään ennenkuin saadaan merkkien täysedustus tänne. Noissa kaikissa kelloissa ja koruissa oli aina jollain tavalla huomioitu Guccin "ikonisto":)

   Poista
 2. Joo, itsekin pistin toiveet korkealle, kun kuulin tuosta kesän alussa. Ehkä se sieltä tulee...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivotaan näin!
   Jos jotain hyvää edes tästä, niin ainakin meille esitellyissä miesten kelloissa oli mielestäni muutama miellyttävä malli. Naistenmallit oli aika koristeellisia, jota en itse niin suosi. Tosin yksi hauska kaulassa pidettävä nahkakoteloinen tupsukello oli naisille josta pidin.

   Poista
 3. No just kirjoitin M:lle ^, että yhdet nettikaupan kotbikset kiinnostaa ja ne on itse asiassa isot, jopeiset bamburenkaat. :)
  Ja mulla on yksi laukku jossa bamburinkulat kahvojen päissä, se materiaali on niin klassikkomakee! (hmm, uusi sana...)

  Gloria

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, kuulostaa hyvältä:) Klassikkomakee on hieno termi!

   Poista
 4. Lohdutukseksi voin sanoa etta Guccin laukut on viime aikoina olleet aika mitaansanomattomia.. En ainakaan itse ole loytanyt sielta mitaan haluttavaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En itsekään ole ollut useimmista niin hurjan innoissani, mutta se ajatus ettei sitä brändiä ole vieläkään saatu Suomeen harmittaa. Se nimittäin voisi avata ovet Hermès:lle jne...

   Poista

Kiitos jo etukäteen kommentistasi!:)

Muistathan kommentoidessasi, että kommenttisi sävy kuvastaa sen antajaa, joten haluat varmaan esiintyä asiallisesti ja ystävällisesti?